2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 57 پست
عشقی تو جیگر..شما۱۸سالته؟

ممنون آره عزیزم 18 سالمه

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

ماشی😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خوب عشقم ... خوشحال شدم 😍🥰

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
قیمه چه طوری درست میکنی که خوشمزه بشه عزیزم؟

من گوشت و لپه و پیاز و روغن و زردچوبه رو تفت میدم حسابی خوشرنگ میشه یکی دوتا چوب دارچین ميندازم و بعد آب کتری و به اندازه لازم میریزم توش لیمو امانی هم ی ساعت باقی مونده ميندازم داخلش نیم ساعت آخر هم نمک و ی ذره زعفرون دم کشیده اضافه میکنم گاهی اوقات آلو خشک شده ميندازم توش دوست دارم طعم آلو خشک😋سیب زمینی هم که سرخ میکنم موقعی که کشیدم داخل بشقاب میریزم کنارش... به نظرم قیمه به رب و گوشتش که خوشمزه میشه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
به ما هم یاد بده لطفا

ماهیش قزل الا باشه بهتره

کمی دارچین و زنجبیل و پودر سیر‌ و زعفرون و فلفل قرمز

و پیاز خورد شده 

و ابلیمو و اب نارنج

ماهیو تو این مواد بخوابون بعد با همون مواد بزار بپزه ابش که بره تو روغن سرخ میشه   عکسش لود نشد که بزارم

کاربری برای دو نفر است
ابلیمو نمیزنی

نه من و همسرم خیلی ترش دوست نداریم به همون ی دونه لیمو عمانی بسنده میکنم

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ماهیش قزل الا باشه بهتره کمی دارچین و زنجبیل و پودر سیر‌ و زعفرون و فلفل قرمز و پیاز خورد شده  ...

ممنون پیازاشو جدا نمیکنی ؟ چند ساعت میذاری با مواد بمونه بعد سرخ میکنی ؟

ممنون پیازاشو جدا نمیکنی ؟ چند ساعت میذاری با مواد بمونه بعد سرخ میکنی ؟

صبح ساعت ۹ میزارم ۱۲ شروع میکنم سرخ کردن 

نه پیازاشو ابلیموهاشم همراهش میپزم  اگه ترش دوست ندارین میتونین پیازو ابلیموشو جدا کنین  ولی ما ترش دوست داریم با همون پیازاو ابلیمو ها میپزیم بعد هم که ماهی سرخ شد ماهیو برمیداریم اون پیازارو کاملا برشته میکنیم با همون ماهی سرو میکنیم سر این پیاز ترشا خونه ما دعواس

کاربری برای دو نفر است