2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 57 پست
آره . من دیدم میخورن.  

عزیزم من نگفتم نمیخورن

منظورم این بود با پلو چرا میگی

همون قرمه سبزی بگی کافیه 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس ندارم جامو آبی کن😁

الهی عزیزم 😍

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
هیچی نداریم.گشنمه😭درس دارم،🤦

عزیزم ... میخایی ماکارونی ک دیشب مونده برات بفرستم ؟؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
😂😂ای جونم چه عالی

تو کاریت نباشه فقط آدرسو بفرس خودم حلش میکنم 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
عزیزم من نگفتم نمیخورن منظورم این بود با پلو چرا میگی همون قرمه سبزی بگی کافیه 

😉😉😉😉😊😊😊😊

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اصفهان،😂میتونی؟😂

فک کردم کرمانی 😂 بزار میتونم برات سفارش بدم از اصفهان