2777
2789
عنوان

کسب در امد از سایت های کلیکی

702 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوب هستین؟

عزیزان من به تازگی یه سایت کلیکی برای کسب درامد پیدا کردم تا جایی که تحقیق کردم قابل اعتماد بود دوستان هیچ هزینه ای لازم نیست پرداخت کنین چون کاری که واقعی باشه به هیچ هزینه ای نیاز داره حداقل این جوری به من ثابت شده؛ بیاین دست به دست هم بدیم که ایشالا به درامد خوبی برسیم

از لینک زیر که میزارم اقدام به ثبت نام کنین :

https://facenama.com/signup/r:1748977

این از این؛

یک سایت که درامر خوبی ازش داشتم اراد داک بود ولی روش بالارو حتما امتحان کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا کاری ک واقعی و باارزش باشه نیاز ب پرداخت بهایی داره

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 

ببین عزیزم  منی که رشتم کامپیوتر تو زمینه نرم افزار فعالیت می کنم اینجوری ثابت شده خب چون وقت زیادی صرف این جور کارا می کنم از من به تو نصیحت این جور کارا قابل اعتماد تره

چرا نی نی یار این کاربری ها که کارای دروغ و تبلیع میکنن و عضو گیری میکنن لغو کاربری نمیکنه واقعا

عزیزم من نه گفتم هزینه ای پرداخت کنین نه چیزی زود قضاوت نکن واقعا من تبلیغ نمی کنم میخوام این سایتو تست کنم

عزیزم من نه گفتم هزینه ای پرداخت کنین نه چیزی زود قضاوت نکن واقعا من تبلیغ نمی کنم میخوام این سایتو ...

تستشو خودتون بکنید این سایتا پول بده نیستن. فقط اپاراته که درامد زایی داره

روانشناسی کودک
تستشو خودتون بکنید این سایتا پول بده نیستن. فقط اپاراته که درامد زایی داره

سایتای یوتیوب و اپارات به کنار که پول میده

هدف من فقط اینه که بتونم مفید باشم عزیزم همین خوددانی

سایتای یوتیوب و اپارات به کنار که پول میده هدف من فقط اینه که بتونم مفید باشم عزیزم همین خوددانی

عزیزم شما سر دلسوزی نیست شما باید زیر مجموعه جمع کنی و تازه در بهترین حالت فیس نما روزی هزار تومن به حسابت میده که تا ۱۰ هزار تومنم نشه نمیتونی برداری و اینکه با تخمینی که از اینترنتت کم میشه ففط ضرره این هنه تلاش چند ساعته و عضو گیری و تبلیغ دیدن واسه هزار تومن؟

روانشناسی کودک

خودم طراحی نرم افزار هم انجام میدم چون وقتمو صرف اینکار می کنم پس قطعا هزینه ای در برداره ولی اگر قرار باشه یه کار همگانی باشه که سودی هم برای بقیه باشه پس این کار رو برای بقیه اوپن مایز قرار میدن یعنی بازه برای همه ی افراد چون خود طراح سایت خودش میدونه داره چیکار میکنه

عزیزم شما سر دلسوزی نیست شما باید زیر مجموعه جمع کنی و تازه در بهترین حالت فیس نما روزی هزار تومن به ...

برای این که به شما ثابت کنم من خودم تو زمینه کار اینترنتی فعالیت دارم فیش حقوقی توی سایت دیگرو بهتون میدم تا اطمینان شما جلب بشه دوست عزیز

وگرنه من گدایی زیر مجموعه گیری نمی کنم