2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 85 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به یه ورت داعش این همه ادم کشتن ککشونم نگزید بعد تو از دعای این حالت بد میشه؟؟؟

اصن حالم خراب شد به حق این اذان تاوان بده مگه مجازی کشکه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_5   تعلیق بشه لطفا

اصن معلوم نیس کجان نی نی یارا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزممممم واقعا به خاطر این حالت خرابه😂😂😂تعجب میکنم

برو تاپیکاشو بخون نوشتم خدا کمکت کنه وایساده فحش داده و هرجا رسیده نوشته داغ عزیز ببینی 

بع دعای سگ کثیف بارون نمیاد ولی حالم بد شد وایسادم تا لغوش کنم 

عزیزممممم واقعا به خاطر این حالت خرابه😂😂😂تعجب میکنم

نوشته بچت بمیره داغ ببینی این کمه ؟

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
چرا بهت میگن آقا محمود🤣🤣🤣😂😂دیوونن  بخدا

میخواد بگه مثلا ایشون مرد هست