2821
2789
شما برای پرورش قوه ی تخیل فرزندتان چه کار می کنید چه بازی هایی با او انجام می دهید؟مثلا اینکه توی پارک روی چرخ و فلک نشسته او را می چرخانید و با خنده و شادی به او می گویید سفینه فضایی ما در حال پروازه حالا چند تا ستاره بچین و دست های کوچکش را پر از ستاره های خیالی می کند...بیایید از ابتکاراتی که در این زمینه بکار بردید صحبت کنیم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سپیدبانو

1392/7/7 1:53 ب.ظ

شما برای پرورش قوه ی تخیل فرزندتان چه کار می کنید چه بازی هایی با او انجام می دهید؟مثلا اینکه توی پارک روی چرخ و فلک نشسته او را می چرخانید و با خنده و شادی به او می گویید سفینه فضایی ما در حال پروازه حالا چند تا ستاره بچین و دست های کوچکش را پر از ستاره های خیالی می کند...بیایید از ابتکاراتی که در این زمینه بکار بردید صحبت کنیم.

این تخیل کودک نیست ، تخیل شماست. ولی فکر کنم اونی باید پرورش داد خلاقیت هست نه تخیل. تخیل رو همه دارن.

این ها رو از خواهر شوهرم که روانشناس کودکه شنیدم:
برای پرورش خلاقیت بهتره مثلا عروسک های انگشتی رو بهش بدید و ازش بخواین براتون قصه بگه. یا اگر بزرگتره برای تولد پدرش یه نمایش آماده کنه. شما هیچ راهنمایی یا اظهار نظری به جز تشویق نداشته باشید. بهتره بذارید نقاشی بکشه ولی موضوع رو بهش ندید. از دیدن تلویزیون و استفاده از کامپیوتر هم دورش کنید. چون بچه در این حالت فقط ورودی داره و مغزش چیزی از خودش خلق نمیکنه.

زیور آلات خوشگل برای خانمهای خوشگل ...http://ninisite.co/clubs/detail.asp?clubID=23984
مداد شمعی رو ریز ریز کن بریز لای کاغذ سفید بعد اتو رو بذار روش آب میشه قاطی میشه رنگها با هم . میشه پرسید این چیه؟ یا اینکه میتونی بخواهی با نقاشی کردن دورش و اضافه کردن یک چیزهایی از اون چیزی جدید بسازه
کلاسهاس مفید خودشناسی
شناخت ویژگیهای مثبت و منفی خود ، رفتار مناسب با اطرافیان ، چگونگی مواجه شدن با مشکلات و رفع آنها ، انگیزه پیداکردن برای داشتن زندگی بهتر ، ادامه تحصیل و کار ، احساس شادابی و روحیه خوب ، رفتار مناسب با همسر و فرزند ... همه و همه مسایلی است که در این کلاسها به صورت کاملا کاربردی به شما عزیزان آموزش داده میشود .
جلسه اول رایگان
شماره تماس 09334948668
فرصت حضور در جلسه اول را از دست ندهید
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز