واقعان درکتون نمی کنم مگه حرف زدنش چه مشگلی داشت شاید این خانوم داره خیلی رسمی حرفذمی زنه یه جوری میگن انگار تاحالا از این مکالمات نداشتین خوب یه جورایی دوس پسرش میشهدیگه شما دوس پسرتون اینطوری نمی حرفه مگه والاه من این مکلمات با یه دوست ساده هم داشتم بنظر من شما خیلی سخت میگیرین همون مکلمات همسرتون دوس پسرتون حتی یه مرد در حد یه دوست باهاتون حرف بزنه قند تو دلتون آب میشه چه وقییح هانه بود آخه واقعان درکت نمی کنم مکلمات کلماتی که در روز خیلی ازش استفاده میکنیم می شنویم مگه غریبه است حالا قبلانم آشنا بودن الان در پرسه ازدواجن چرا فکر میکنید باید رسمی حرف بزنه حالا من نمی گم تحقیق نکنه ولی حرف زدنش هیچ مشگلی نداره لطفان یه چیزی به بقیه بگینکه خودتون بهش پایبندین
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
اخه صمیمیت باید دو طرفه باشه یه طرف میگفت قوربونت بشم اون طرف میگفت سلام اقای فلانی ادم باید با طر ...
خوب این خانوم زیادی خجالت میکشید مشگل از اون طرف نیود
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
خب وقتی طرف خجالت میکشه کم کم صمیمی میشن که یخ طرف اب بشه بهش میگف خانمم و اینا اون دختر خانم ...
بحث زنش بودن نیست که اون دوست دختر خودش می دونست اینطوری راحت حرف زده مگه بده آدم اینطوری حرف بزنه جوری که واقعان تو روز مره با مردم حرف می زنه چرا باید بیاد جلو زن آیندشجوری حرف بزنه که اصلان بهش نمیاد
،احترام گذاشتن به خط قرمزهای ادم ها ازابتدایی ترین شاخصه های یک رابطه موفق هستش عزیزم وقتی کسی رسمی صحبت می کنه یعنی حدوحدودی برای رابطه هاش درنظرداره اما اون آقا هیچ توجهی به خواسته استاترنداشتن
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
شخصاهمون چیزی روگفتم که بهش پایبندم دوست عزیز ،احترام گذاشتن به خط قرمزهای ادم ها ازابتدایی ترین شا ...
می تونیم برعکسش بکنیم همونو کسی که دوستاته صحبت میکنه انتظار داره دوستانه بلهاش صحبت کنن
می تونیم برعکسش بکنیم همونو کسی که دوستاته صحبت میکنه انتظار داره دوستانه بلهاش صحبت کنن
درسته وهمین یعنی اختلاف نظر، استاتربایدخواسته هاشون بدون خجالت بیان می کردن تابیشترازاین تورابطه اشتباهی وقتشون هدرنره
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)