2777
2789
عنوان

يه سوال...

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست
ب عشقش مطمئنم 

من کلی میگم ن عشق شمارو

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اينم به زور گفته بابا خيلي توداره

پسر تا نیاد خواستگاری نمیشه بهش اعتماد کرد نظر من اینه،البته جدیدا همونابي هم که خواستگاری میان تو زرد از آب در میان،ببخشید اینجوری ميگم

لايك نكنيد لطفا😉
زدم

مرسی عزیزم برات صلوات میفرستم

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا بفهمی کیا پشتتن...کیا باعث رشدتن...کیا میرن ....کیا همه جوره پات میمونن...گاهی وقتالازمه جوری زمین بخوری که زخمی بشی...زخماتو باز بزاری تا ببینی کیا نمک میپاشن کیا مرهم میزارن....کیا هم دردن...کیاهم خوددردن...
يه سوال ديگه م داره شده دوست پسرتون يه كم دير سين كنه پيامتونو يعني سر اين موضوع كه يهو افلاين شده ...

ببین عزیزم...الکی ذهنتو با این چیزا مشغول نکن...

اگه دوسِت داره،که میاد خواستگاری تا واسع یه عمر آروم بشه وحس خوبشو ابدی کنه...وگرنه زبون میریزه تا بهت نزدیک و نزدیک تر بشه از من میشنوی باور نکن...

من بعد بیست سال زندگی شوهرم بگه تو رو میبینم آروم میشم میدونم حتما خواسته ای داره...

وگر نه سلام گرگ بی طمع نیست✋ 

تعطیل🚫                                                                                 
ببین عزیزم...الکی ذهنتو با این چیزا مشغول نکن... اگه دوسِت داره،که میاد خواستگاری تا واسع یه عمر آر ...

مرسي عزيزم بابت راهنماييت

قصد سواستفاده كه فكر نكنم باشه چون يكي دوسالي هست ميشناسمش

ولي بازم حرفت درسته كه اگر بخواد مياد خواستگاري

مرسي عزيزم بابت راهنماييت قصد سواستفاده كه فكر نكنم باشه چون يكي دوسالي هست ميشناسمش ولي بازم حرفت ...

نمی دونم چن سالته...ولی من جای مادرت 

سنگین و رنگین بنشین سر جات...محل هم بهش نده...

کم محلی بهش کنی بیشتر نتیجه میگیری...

پسرا از دخترایی که زود وا بدن...زیاد خوششون  نمیاد

فکر میکنن چون با خودشون گرم گرفتن...لابد اینجورین

تعطیل🚫                                                                                 
نمی دونم چن سالته...ولی من جای مادرت  سنگین و رنگین بنشین سر جات...محل هم بهش نده... کم محلی ...

عزيزم٢٥ سالمه

نه اتفاقا من خيلي جديم اصلا هم زياد رو ندادم تا الان

بله درسته اصلا نبايد گرم گرفت