2777
2789
عنوان

دلوینت بیا

420 بازدید | 6 پست

ای دلوینت نامرد تو که تاپیک نزدی

گفتم من بزنم 😅

@دلوینت کجایی؟؟

🤩🤩🤩

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلد نیستم تگ کنم😕

اشکال نداره 😅😂

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
سلام  

می خوای اینجا حرف بزنیم یا درخواست دوستی بدم ؟؟

امضاتو خوندم خیلی کیف کردم افرین ب شما کاش همه زندگیا مثل شما بود

اینجاس که ادم با چش خودش میبینه که از دامن زن مرد به معراج میره.توی نی نی سایت یسره غر غر و دعوا و بدبینی نسبت ب شوهر و خانواده شوهر و کلیه اقوام،کاش از شما با این سن کمتون یاد بگیرن

ایشالله که خدا همه چی بهتون بده

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
می خوای اینجا حرف بزنیم یا درخواست دوستی بدم ؟؟

سلام  استار تر جان ببخشید سوال داشتم ازت این که شهریه طلبه ها چقدره وفرق میکنه در چه سطحی باشن ممنون میشم جوابمو بدی