2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 49 پست
خداروشکر  مبارکت باشه عزیزم خداروشکر اگه خودم بی بی چکم هیچ وقت مثبت نمیشه ولی خبر مثبت شدنش ...

الهییییی دامنت سبزمیشه زبونم فالِ انشاالله به امیدخدا خداتوراهیی سالم نصیبت میکنه ب زودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییییی دامنت سبزمیشه زبونم فالِ انشاالله به امیدخدا خداتوراهیی سالم نصیبت میکنه ب زودی

ممنونم

ان شاءالله

امیدوارم شما هم نی نی سالم خدا بهت بده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
همین الان با این حال خوبی که داری واسه همه کسایی که منتطر بچه هستن دعا کن که دامنشون سبز بشه

انشاالله عزیزم الهی هرکی ذوق منودیددلش نی نی خواست خدابهش بده الهی آمین ....خداجونم کسی رو دست خالی ازدرگاهت برنگردون خدایاشکرت 

انشاالله عزیزم الهی هرکی ذوق منودیددلش نی نی خواست خدابهش بده الهی آمین ....خداجونم کسی رو دست خالی ...

من که کلی برات ذوق کردم😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خیلی برات خوشحالم گلم مبارکه واسه منم دعاکنیدتوروخدا

عزیزمممم خدا بنده شو خیلی دوست داره کافیه فقط ازش ازته دلت بخای خدامهربونه انشاالله خدا یدونه سالم وصالحشو دامنت بزاره الهی آمین

بپرس 

عزیزم من ۴شنبه هفته دیگه موعدمه،پریروز که یعنی ده روز باشه به موعد ببخشید توی یه ترشح کوچیک یه لکه قرمز کوچیک دیدم ،دیروز و امروزم خیلییییی خیلییی کمرنگ دیدم لک صورتی دارم یه کوچولو،از پریروز یه درد خیلی خفیفی زیردلم و سمت تخمدانام گاهی میگرفت ،شما احیانا تجربشو نداشتی؟میشه از لانه گزینی باشه؟یا منتظر پریود باشم؟😔

عزیزم من ۴شنبه هفته دیگه موعدمه،پریروز که یعنی ده روز باشه به موعد ببخشید توی یه ترشح کوچیک یه لکه ق ...

منتظر نی نی باش

انتظارشم قشنگه

امیدت ب خدا باشه

عجله هم نکن برای اینکه بدونی مثبت یا نه

اگر نی نی باشه براش ضرر داره😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم سه روز مونده ب موعد😊

ببین من تونی نی سایت به هرکی گفتم این‌ماه پریودنمیشی نشده😆انشالله خدابرات میخاد گلم خداگهربون ترینه من گفتم سه روزمونده نشون نمده تعجب کردم اصلا🤣

عزیزم من ۴شنبه هفته دیگه موعدمه،پریروز که یعنی ده روز باشه به موعد ببخشید توی یه ترشح کوچیک یه لکه ق ...

تاجهارشنبه هفته دیگ خیلیییییی مونده ....لانه گزینی میتونه باسه عزیزم الان بی بی نزدی شما؟؟؟؟؟؟؟سابقه لک بینی داری قبل پریود؟؟؟؟