2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر نی نی باش انتظارشم قشنگه امیدت ب خدا باشه عجله هم نکن برای اینکه بدونی مثبت یا نه اگر نی ن ...

فدات شم خدا از دهنت بشنوه

۹/۹/۹۹قرار بود دنیا بیاد بچم،ولی ۴ماه پیش مجبور به سقط پزشکی شدم😭،این ماه دوباره اقدام کردم،واسم دعا کن تو رو خدا

🥰🥰انشاالله خدا شمارم خوشحال کنه مثله امشب من

ممنونم

نینیت تیر ماهی میشه😍

ان شاالله نی نی منم تیرماهی باشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

فدات شم خدا از دهنت بشنوه ۹/۹/۹۹قرار بود دنیا بیاد بچم،ولی ۴ماه پیش مجبور به سقط پزشکی شدم😭،این ما ...

متاسفم واقعا،سخته ولی دیگه ناراحت نباش لابد قسمت این بوده ،به اینده روزای خوب فکرکن ذهنت روآزادکن تابتونی لذت ببری استرسات کم بشه تا نی نی راحتتربیادتودلت

فدات شم خدا از دهنت بشنوه ۹/۹/۹۹قرار بود دنیا بیاد بچم،ولی ۴ماه پیش مجبور به سقط پزشکی شدم😭،این ما ...

ان شاالله برای هیچکی سقط پیش نیاد

ولی

میگن بعد یه سقط دوباره باردار شی بچت میمونه

از خدا بخواه برات حفظش کنه و ب سلامت بدنیا بیاد

برات صلوات میفرستم😍

نی نی شما هم تیر ماهیی میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ممنونم نینیت تیر ماهی میشه😍 ان شاالله نی نی منم تیرماهی باشه

واقعا تیرمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداکننه😍داشتم بهش فکرمیکردم گفتم مردادی میشه عب نداره همین ک اومده جای شکرداره.من عاشق ماه تیرم ...انشاالله هردومون باهم علامت بارداری نی نی سایت رو فعال میکنیم🙃🙂

تاجهارشنبه هفته دیگ خیلیییییی مونده ....لانه گزینی میتونه باسه عزیزم الان بی بی نزدی شما؟؟؟؟؟؟؟سابقه ...

عزیزم اخه میگم حداقل یه هفته دیگه صبر کنم،فکر کنم الان خیلی زود باشه☹

راستش چه قبل بارداری قبلی ،چه بعد از سقطم دو سه روزی لک میبینم قبل از پریود

ولی این لک ۱۰روز قبل بوده،خیلی زوده واسه پریود😔

بعد یه تفوت دیگه هم اینکه،بارداری قبلی یکی دو روز دل درد میگرفتم قبل پریود،ولی بعد از سقط قبل از این ۴تا دوره ی پریود انقباض و درد نداشتم،این دفعه عجیبه واسم،اینم ۱۰_۱۱روز قبل از موعد

واقعا تیرمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداکننه😍داشتم بهش فکرمیکردم گفتم مردادی میشه عب نداره همین ک اومده جای شکردار ...

ان شاالله💕

منم تیر ماهیم😜تیر ماهی ها خیلی خوبن😁

متاسفم واقعا،سخته ولی دیگه ناراحت نباش لابد قسمت این بوده ،به اینده روزای خوب فکرکن ذهنت روآزادکن تا ...

ممنون عزیزدلم،تو بارداری خیلی واسم دعا کن،الهی به سلامتی بیاد بغلت و هیچکس روزای تلخ منو تجربه نکنه

ان شاالله برای هیچکی سقط پیش نیاد  ولی  میگن بعد یه سقط دوباره باردار شی بچت میمونه از ...

قربونت برم که اینقدر انرژیت مثبت بود،اره سقط خیلی تلخه،مخصوصا اگه ادم مجبور باشه انجام بده، بعد اونهمه درد هم دست خالی برگرده خونه🥺غم رفتن اون یه طرف،وحشت از بارداری بعدی یه طرف،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه و بچه هاشونو به سلامتی بغل بگیرن

عزیزم اخه میگم حداقل یه هفته دیگه صبر کنم،فکر کنم الان خیلی زود باشه☹ راستش چه قبل بارداری قبلی ،چه ...

من خودم علائمم خیلی عجیب بود تو واژنم انقباض حس میکردم دست وپاهام یخ بود.امروزخاستم نون لواش بخورم بوی آهن میدادبنظرم ...کمی هم معده دردوپهلودردخفیف داشتم ....عزیزم اصلا بهش فکرنکن نسبت بهش بی تفاوت باش.من همسرم تحرکش کنی پایین بودتغذش روکردم گرمی عسل چای دارچین چهارمغز کشمش انجیر ماه دوم اقدامم بودم ریلعکس کردم گفتم نگرفتم نگرفت فوقش ماه دیگهههههههه...انشاالله بی بی من واقعی باشه .وانشالله خداحاجت  دلت رو میده زود

من خودم علائمم خیلی عجیب بود تو واژنم انقباض حس میکردم دست وپاهام یخ بود.امروزخاستم نون لواش بخورم ب ...

واقعیه عزیزدلم،خیلی مراقب باش از الان،آرامشتم حفظ کن تا انشاءالله به سلامتی بارت به مقصد برسه😍😍