2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بی حسی جراحی با عصب کشی و پر فرق میکنه خسلی هم فرق میکنه

چه فرقی میکنه جفتش لیدوکایین میزنن دیگه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
چه فرقی میکنه جفتش لیدوکایین میزنن دیگه

نبابا ففرق میکنه یعنی بیحسی در اوردن میخچه با بی حسی زایمان فرق نداره؟ خب جفتشون بی حس میکنه دیگه

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
نبابا ففرق میکنه یعنی بیحسی در اوردن میخچه با بی حسی زایمان فرق نداره؟ خب جفتشون بی حس میکنه دیگه

والا من دستیارم چه بکشه چه عصب کشی کنه لیدو میدم به دکتر مریضای قلبی و فشار خونم سیتانست میدم 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
والا من دستیارم چه بکشه چه عصب کشی کنه لیدو میدم به دکتر مریضای قلبی و فشار خونم سیتانست میدم 

نه من پرسیدم ازشون گفتن فرق میکنه اونا قوی ترن من وقتی برای عصب کشی رفتم فقط اون ناحیه بی حس بود ولی برای جراحی تا پایین گلوم بی حس بودم

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
نه من پرسیدم ازشون گفتن فرق میکنه اونا قوی ترن من وقتی برای عصب کشی رفتم فقط اون ناحیه بی حس بود ولی ...

بستگی داره کدوم دندونت کار بخواد دندونای عقب فک پاایین محل بی حسی زدنش جایی که کل فک یا نیم فکو بی حس میکنه ولی دندونای جلویی اینجوری نیست 

نه من پرسیدم ازشون گفتن فرق میکنه اونا قوی ترن من وقتی برای عصب کشی رفتم فقط اون ناحیه بی حس بود ولی ...

حالا ممکنه به جای لیدو بهت ارتی کائین بزنه 

حالا ممکنه به جای لیدو بهت ارتی کائین بزنه 

عزیزم من میخام جایی شروع به کار کنم.یه چیزای مختصری بلدم.اما نمیدونم چطور کار کنم ک دکتر راضی باشه و فوت و فن موفقیت برای این کار چیه؟ چجوری دستیار خلاقی باشم؟ یه مقدار درمورد سبک خودت برام توضیح بده لطفا عزیزم🌹

من میخام جایی شروع به کار کنم.یه چیزای مختصری بلدم.اما نمیدونم چطور کار کنم ک دکتر راضی باشه و فوت و ...

اول اینکه هیچ وقت بیکار نشین ...مریض نبود برو وسایل رو مرتب کن ... مریض بود ولی برای شما کار نبود بازم خودت رو به یه کاری مشغول کن .. خلاصه بیکار نباش ...

خوب گوش بده ... دکتر چون اکثرا ماسک دارن صداشون بد شنیده میشه ... اینم خیلی بده که تو متوجه نشی ‌.‌‌ ...پس سعی کن تیز باشی ..

اگه اجازه داری با مراجعه  کننده ها صحبت کنی ، خوش برخورد باش ... بگو و بخند الکی نه ... ولی مرتب و مودب حرف بزن باهاشون .. یه جورایی مشتری مداری ... 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
عزیزم من میخام جایی شروع به کار کنم.یه چیزای مختصری بلدم.اما نمیدونم چطور کار کنم ک دکتر راضی باشه ...

در چه حد بلدی؟ تا حالا جایی کار کردی؟

[QUOTE=163624676] در چه حد بلدی؟ تا حالا جایی کار کردی؟[/QUOTE

درحد نگاه کردن بودم جایی اما کار نکردم. تازه میخام برم برا شروع کار. نصف ابزارها و کارا رو بلدم.بنظرشما چجوری شروع کنم کارمو؟ هر دستیاری سبک خودشو داره؟ چطور خلاق باشم؟