2777
2789

من سریع بی حس میشم حداروشکر یه فامیل داریم اعتیاد داره اصلا بیحس نمیشه چند  جاا رفته بود گفته بودن به خاطر اعتیاد هست و اینکه اصلا خونریزیش بند نمیاد باید تند تند امپول ویتامین k بریزن روی محل رخم و یک هفته قبلشم قرصشو مصرف کنن

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرمم میترسه تا دکتر دست میکنه تو دهنش جیغ میزنه یه بار رفتیم دندونشو بکشه دکتر تا دست میکرد تو دهنش جیغ میزد بعد بهش گفت چته گفت بی حس نشده اونم از حرصش دوتا امپول میزنه داخله دندونش دیگه چشمشم بیحی شده بود بسته نمیشد 

خواهرمم میترسه تا دکتر دست میکنه تو دهنش جیغ میزنه یه بار رفتیم دندونشو بکشه دکتر تا دست میکرد تو ده ...

وای ببخشید خندم گرفت 😂😂😂😂😂😂😂

خواهر منم دقیقا همینطور شده بود

وای خدا 😂😂😂😂😂😂

اره شنیدم اونایی که اعتیاد دارن بیحس نمیشن 

اوهوم من با چشمم دیدم دکتره انقدر ترسیده بود خونریزیش بند نمیومد منم باهاش رفته بودم خیلی عذر میخوام ریده بودم گفتم الان میوفته میمیره من جواب شوهرشو چی بدم

بله عزیزم  بپرس .. بدونم حتما جواب میدم

من میخام جایی شروع به کار کنم.یه چیزای مختصری بلدم.اما نمیدونم چطور کار کنم ک دکتر راضی باشه و فوت و فن موفقیت برای این کار چیه؟ چجوری دستیار خلاقی باشم؟ یه مقدار درمورد سبک خودت برام توضیح بده لطفا عزیزم🌹

[QUOTE=163541497]وای ببخشید خندم گرفت 😂😂😂😂😂😂😂 خواهر منم دقیقا همینطور شده بود وای خدا 😂😂😂😂😂😂[QUOTE]

من خودمم غش کرده بودم از خنده دیگه با وجود اون همه بیحسی بازم جیغ میزد دکتر دندونو نصفه شکسته بود دستکشاشو دراورد قهر کرد گفت من نمیکشم پاشو برو دیگه به زور راضیش کردیم

میدونی من دو روز قبلش هم همون قسمت فکمو بیحسی زدم و عااالی بیحس شد.  دندون عقلمو جراحی کردم.&n ...

عزیزم بی حسی جراحی با عصب کشی و پر فرق میکنه خسلی هم فرق میکنه