2777
2789
عنوان

لطفا اگه میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 137 پست
 نه عزیزم نارحت نشدم اصلااا ناراحت نشدم خیالت راحت...خیلی ممنون از همدردیت عزیزم

فدات،میتونم یه سوال بپرسم؟اگه ناراحت نمیشی،الان اون مشکلی که اینجا گفتی حل شده؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
فدات،میتونم یه سوال بپرسم؟اگه ناراحت نمیشی،الان اون مشکلی که اینجا گفتی حل شده؟

با هم زندگی میکنیم فعلا منم در اتاقمو همیشه قفل میذارم حتی تو روز و یکم انگار توهمی و خیلی نسبت به اتفاقات اطرافم ترسو شدم مثلا تو تاریکی ها وجودمو ترس میگیره ولی دارم بخاطر اینکه سلامت جسممو دوباره بدست بیارم خودمو اروم میکنم و دیگه تو فکر خودکشی نیستم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هم زندگی میکنیم فعلا منم در اتاقمو همیشه قفل میذارم حتی تو روز و یکم انگار توهمی و خیلی نسب ...

نه اصلن به خودکشی فکر نکن انشالله مشکلت حل بشه،کار خوبی می‌کنی همیشه در رو قفل کن،راستی برادر بزرگت هنوز با شما تو خونه هست یا نه رفته از خونتون

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
نه اون هستش و از اون جرئت نمیکنه کاری کنه وقتایی هم که مزاحمم میشد اون داداشم خابگاه بود 

پس الان دیگه مزاحمت نمیشه؟

پس الان دیگه مزاحمت نمیشه؟

شرایطش رو نداره ولی میدونی اگه شرایطش رو واشته باشه راحت منو میکشه یا بهم تج...میکنه از پدر و برادرم جرئت نمیکنه

شرایطش رو نداره ولی میدونی اگه شرایطش رو واشته باشه راحت منو میکشه یا بهم تج...میکنه از پدر و برادرم ...

خدا خودش به دادت برسه،یه لحظه خودمو جای تو میذارم چهار ستون بدنم میلرزه 😔😔غلط کرده بهت دست بزنه،به مادرت چیزی نگفتی هنوز!؟

خدا خودش به دادت برسه،یه لحظه خودمو جای تو میذارم چهار ستون بدنم میلرزه 😔😔غلط کرده بهت دست بزنه،به ...

یه چیزایی گفتم دیدم تحملشو نداره دیگه نگفتم اونم سر بسته بهش گفت دیگه تو اتاقش نری. اون بیشعور هم زد زیرش چی؟کی رفتم.رفتار مادرمم باهاش تغییر نکرده خنده داره نه؟

یه چیزایی گفتم دیدم تحملشو نداره دیگه نگفتم اونم سر بسته بهش گفت دیگه تو اتاقش نری. اون بیشعور هم زد ...

می‌دونم چی میگی😔😔امشب حالم خیلی بد شد،ولی کاش بتونی اونو از خونه بندازی بیرون

می‌دونم چی میگی😔😔امشب حالم خیلی بد شد،ولی کاش بتونی اونو از خونه بندازی بیرون

شرمنده...خدا کنه امسال دانشگاه قبول شم برم خابگاه   احمق خانوادمم خیلی اذیت میکنه

شرمنده...خدا کنه امسال دانشگاه قبول شم برم خابگاه   احمق خانوادمم خیلی اذیت میکنه

انشالله قبول بشی،خدا کمکت کنه،فقط نذار بهت نزدیک بشه و بهت دست بزنه گلم

مرسی عزیزم💜💜💜💜💜💜💜💜

قربونت. میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟حال و احوالتو بعضی وقتا بپرسم؟اگه دوست داشتی قبول کن گلم⁦❤️⁩

قربونت. میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟حال و احوالتو بعضی وقتا بپرسم؟اگه دوست داشتی قبول کن گلم⁦❤️⁩

خیلی ممنون عزیزم نیاز دارم تا کم کم بخاطر مشکلات جسمیم که دلیلش روحیه فراموش کنم و یاد آوری نشه بجز وقتایی که حالم بد بشه و خودم بیام دردو دل کنم  هرچتد فراموش شدنی نیست فقط بعضی وقتا عمیق تر میشه و من خودمو میزنم به اون راه 

اگه بذارم این حس های بدم بهم تسلط پیدا کنن نمیدونم بازم میتونم از ترس جهنم و بخاطر خانوادم خودکشی نکنم یا نه 

خیلی ممنون عزیزم نیاز دارم تا کم کم بخاطر مشکلات جسمیم که دلیلش روحیه فراموش کنم و یاد آوری نشه بجز ...

انشالله مشکلت حل بشه،شب خوش