2777
2789
عنوان

خواستتو بگو من دعات میکنم گلی💙😍

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 93 پست
لطفا برای حاجت دل @موناآزادی     @مائده6525221   @شالگردن     @تین ...

ممنونم عزیزم ، خیر ببینی 😍

استارتر عزیز لطفاً برای سلامتی و آرامش دل خودم و عزیزانم بخون ، الهی حاجت روا بشی

منم براتون خوندم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 💚 💚  اسمم سمانه 💖 برای ازدواجم دعا کن&n ...

ممنونم عزیزم🙏🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نیت آرامش، سلامتی و ازدواج عالی و عاقبت بخیریم. دعا کنید. براتون صلوان فرستادم. ان شاءالله به خواسته قلبیت برسی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

برای سلامتی خانوادم و همسرم و خودم و تمام مردم ایران و ریشه کن شدن این ویروس از کل جهان

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

لطفا برای حاجت دل @بانو_سایه     @ملکه__یخی   @nargggges   @moon74 &n ...

باردار بشم🥺🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
لطفا برای خوب شدن @دلوینت   @hellosummer   دختر @شانسی     و پدر @ملک ...

دست گلت درد نکنه😍😍😍 برای حاجت دلت سوره حشر میخونم مهربون انشاالله که خوشبخت و شاد باشی همیشه😍

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

عزیزم الهی که به بهترین نحو به عشقت برسی و خوشبخت بشی😍😍😍 ممنون میشم اگر با دل پاکت برای حاجت روا شدن و آروم شدن دل من هم دعا کنی💖

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
دست گلت درد نکنه😍😍😍 برای حاجت دلت سوره حشر میخونم مهربون انشاالله که خوشبخت و شاد باشی همیشه😍

ممنونم مهربونم 😍 انشاءالله حاجتتون روا بشه 🌺 الهی آمین 🤲 💚 الهی خیر ببینی گلم 🌻 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عزیزم صلوات فرستادم برات  دعاکن زودترما وهمه مستاجراخونه داربشیم  واسه ایشون هم دعاکن 💜 ...

ممنونم که همیشه به یادمی قربونت برم😍😘💋

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩