2777
2789

میخام یه پیغام رو به ینفر برسونم اما نمیخام بفهمه کار منه 

بهش دسترسی ندارم ، با اینکه فامیل هستیم اما هم دیگه رو خیلی خیلی کم میبینیم

اینم بگم نیتم خیره و قرار نیست زندگی کسی خراب بشه

خودم گفتم با گوشی یه غریبه پیام بدم که باز ترسیدم زنگ بزنه طرف هم مشخصات منو بده بفهمه منم

حالا شما بگید چکار کنم؟

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرتقال فروش  

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
یعنی چجوری؟

بلد نیستم. فقط شنیدم. انگار تو نت بگردی برات میاره.شایدم دوستان بدونن..

من پرسیدم همینجا گفتن نمیتونه بفهمه کی اینو نوشته..

..حرفتو ناشناس بهم بزن.. این بود... ولی اطلاعاتی در موردش ندارم.. جستجو کن شاید تو تاپیکا باشه هنوز

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چی میخوای بدونی تا بگم؟

میدونی گلم میخواستم به این برسم که 

شاید از نظر خودت نیتت خیره و اون طرف بی خبری براش بهتر باشه

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
بلد نیستم. فقط شنیدم. انگار تو نت بگردی برات میاره.شایدم دوستان بدونن.. من پرسیدم همینجا گفتن نمیتو ...

فدات مرسی ، حالا یه سرچ میکنم ببینم چی هست

میدونی گلم میخواستم به این برسم که  شاید از نظر خودت نیتت خیره و اون طرف بی خبری براش بهتر باش ...

راستش قضیه اینه که دو نفر پشت سر این بنده خدا زیاد حرف میزنن و هرکاری کنه بهم گزارش میدن ، خاستم بصورت ناشناس آگاهش کنم

راستش قضیه اینه که دو نفر پشت سر این بنده خدا زیاد حرف میزنن و هرکاری کنه بهم گزارش میدن ، خاستم بصو ...

خب اینجوری رفتارش ناخودآگاه با اون دو نفر سرد میشه

و اون دونفر میفهمن شما گفتین

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
خب اینجوری رفتارش ناخودآگاه با اون دو نفر سرد میشه و اون دونفر میفهمن شما گفتین

من اصلا نفر سوم این رابطه نیستم که بخوان به من شک کنن ، اما پیش خودم گفتم شاید بدونه بهتر باشه

نمیدونم والا ، حالا باز بیشتر فکر میکنم