2777
2789

یه چیزبهت بگم خیالتوراحت کنم اولاکه کرونامیومدمدام همه جاروضدعفونی میکردم واسترس داشتم جالبه بدونی تواون زمان که من همه‌جاروضدعفونی میکردم گرفتم امادیدم که فقط من وشوهرم گرفتیم وبرادرشوهرم مادرشوهرم بیماری قلبی ودیابتی بوده وپدرشوهرم مسن مادرمم دیابت وپدرم بیماری قلبی اینهااصلاضدعفونی نمیکردن بدحالترین من وشوهرم وبرادرشوهرم بودیم درصورتیکه بقیه همیشه بامابودن اماماخیلی سیستم ایمنی بدنمونوتضعیف کرده بودیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اکثر امامزاده ها

شما همون كاربر احمد ذوقي هستيد؟؟ نگران نباش علامت صددرصدش نيستكه.تا ميتونيد مايعات مصرف كنيد چاي كمرنگ دوغ ويتامين سي جوشان و دمنوش و آبميوه.با آب نمك نسبتا گرم هم قرقره انجام بديد.گرميجاتم مصرف كنيد ايشالله چيزي نيست

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
شما همون كاربر احمد ذوقي هستيد؟؟ نگران نباش علامت صددرصدش نيستكه.تا ميتونيد مايعات مصرف كنيد چاي كمر ...

بله همونم 

چشم

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶
یه چیزبهت بگم خیالتوراحت کنم اولاکه کرونامیومدمدام همه جاروضدعفونی میکردم واسترس داشتم جالبه بدونی ت ...

یعنی هر چقدر بترسیم سرمون میاد

کاربرای آقا ریپلایم نکنین تو تاپیکامم نیاید مرسی اه 
یعنی هر چقدر بترسیم سرمون میاد

بله 

۱ سیستم ایمنی بدن بااسترس پایین میاد

۲ باضدعفونی کردن مداوم باعث میشه بدن انتی بادی هایی که علیه ویروس کروناکم بشن چون ویروس دیگه واردبدن نمیشه ودرکل بدن به ساخت انتی بادی این ویروس پایان میده ومبدای برای دوباره مبتلاشدن میشه

بعدهم تنهاچیزی که باعث شدحالمون خوبشه مصرف روزانه سه لیوان ازدمنوش بابونه ودارچین وگلاب وزعفران ونعناع فلفلی واویشن ونبات واب نبات نداشتی شکرهم خوبه باهم تواب اشامیدنی بزارموقعی که گرمه بخوروبده به بیماربچه کوچیکادارچین نزاربراشون چون الرژی زاست براشون وخیلی کم بده اونهانمیگیرن من دخترم دوسال ونیمه بودودختردومم چندماهه شکرخداهیچیشون نشد

عزیزم نگران نباش کرونا ترس نداره درد داره

اینو بگم بترسی ضعیف میشی و نمیتونی راحت کنار بیای پس بیخیال شو و تصور کن یه سرماخوردگی هست

اول یه صدقه کنار بزار بسم الله بگو و صبح تا شب دمنوش اویشن و پونه بخور.شبها ختمی دم کن جور که لعاب بده حتما بعدش با بابونه دم بکشه و نوش جان کنیداروی امام کاظم بگیر و حتما بخور ترکیبات گرمی بخشی داره که روند بهبودی به سرعت بالا میبره شربت زینک آلمانی بخور.اب ولرم به همراه عسل و لیموی تازه فوق العاده است از کسی کمک بگیر تو این مدت برات غذا بیاره کباب برگ بخور.قرقره با اب نمک ولرم و با شربت دیفن هیدرامین. حتما‌.چیزی یادم بیاد اضاف میکنم من اینکارا رو کردم به لطف خدا خوب شدم.دوهفته نشانه داشتم سرفه زورکی تکی.سنگیتی قفسه سینه تعوع کم.گوش درد.بعد علایم پیشرفته تب و لرز شدید.استخوان درد بدن درد کمردرد تهوع و استفزاغ شدید ضعهف و بیحالی دو هفته هم طول کشید تا کم کم علایم تموم بشن و یکماه تنها در اتاق زندگی کردم ...

بچه ها همسایه روبرو ما یه پسر مجرده. داره یه سرفه های خیلی عجیبی میکنه الان. اصا وحشتناک

حالا چیکار کنم. خونمون دیوار ب دیوارشونه.

من چند وقت خونه نبودم که بدونم از کی شروع شده

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅