2777
2789
عنوان

ریزش موی من.

722 بازدید | 27 پست

خانمها من اومدم تجربم و در مورد ریزش موهام بنویسم ،موهای من کم پشت بود و تار موهام نازک از بیست و یک سالگی هم کم کم شروع کرد به سفید شدن اونم از جلوی سر.

تابستون امسال به خاطر کرونا گرفتن دارو زیاد مصرف کردم داروهایی که عوارض دارویی زیاد مثل ریزش مو داشت .و اوایل مهر متوجه ریزش غیر عادیه موهام شدم طوری که بعد شونه کردن اصلا ریزشش بند نمیومد .مثلا اگر ده صبح شونه میکردم تا شبم خیلی خیلی آروم موهامو دست میزدم گوله گوله میریخت ،شاید باورتون نشه سطل زباله اتاقم دو روز یک بار تا بالا پر مو میشد منم یه پزشک طب سنتی تازگیها باهاش آشنا شده بودم رفتم پیشش .گفت طبع سرم سرد هست چون موهام سفید شده توی سن کم و موهام کم پشت و نازک برام یه حجامت سر انجام دادن و روغن سیاه دونه که هر شب باید با انگشتام کف سرم و ماساژ بدم صبحا برم بشورم گفت تا سه هفته این کارهارو انجام بده دوباره بیا ،باورتون نمیشه موهام دیگه حتی ریزش طبیعی و هم نداره خیلی خیلی کم شده .برام دعا کنید محتاجم به دعاهاتون انشاالله مشکلات شماها هم حل بشه .این تاپیک و نوشتم شاید کسی مثل من مشکل ریزش مو داشت و به دردش خورد.

تو را من چشم در راهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری عزیزم ؟😣😥من تنبلی تخمدان دارم و موهام ب شدت کم پشت شدهکاش واس منم درمانی بود🥺😥

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
منم موهام میریزه و تو ابن سن کم سفید شده😔😔 کدوم شهری عزیزم؟

من مازندران هستم آمل.حتما حجامت سر بکن دکترم پزشک بوده میگفت طبع سر که سرد باشه مو زود سفید میشه ،و فکر کنم طبع سرد سر باعث آلزایمر و ....میشه حتی دکتر ازم پرسید گاهی فراموشی جزی ندارم .میگفت با حجامت سر مغز گرم میشه

تو را من چشم در راهم.
من مازندران هستم آمل.حتما حجامت سر بکن دکترم پزشک بوده میگفت طبع سر که سرد باشه مو زود سفید میشه ،و ...

دقیقا من خیلی فراموشکار شدم الان دو سه ساله فکر کنم به ۳۰نرسیده آلزایمر بگیرم وقتی الان وضعیتم اینه،من شیرازم نمیدونم کجا حجامت انجام میدن

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
استاتر ببخشید اون دکتر طب سنتی نگفتن بعدازروغن سیاه دانه چی استفاده کن 

نه فقط گفت شبا بزن پنج دقیقه ماساژ بده فردا صبح بشور ،باور کن معجزه میکنه .شبا سرمو پنج دقیقه ماساژ میدم آخرش فقط دوتا تار مو کنده میشه

تو را من چشم در راهم.
دقیقا من خیلی فراموشکار شدم الان دو سه ساله فکر کنم به ۳۰نرسیده آلزایمر بگیرم وقتی الان وضعیتم اینه، ...

پرس و جو کن خیلی جاها انجام میدن ،حجامت سر برای من معجزه کرد.

تو را من چشم در راهم.
نه فقط گفت شبا بزن پنج دقیقه ماساژ بده فردا صبح بشور ،باور کن معجزه میکنه .شبا سرمو پنج دقیقه ماساژ ...

اگه بدون حجامت بزنم تاثیر داره؟الان تو این وضعیت کرونا میترسم برم دکتر

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
علت ریزش موی شما چی بوده؟؟

والله من ریزش مو همیشه داشتم مخصوصا با دوتا بچه پشت هم ولی این دفعه وحشتناک شروع به ریزش کرد دکترم گفت احتمالا به خاطر داروهایی بود که مصرف کردم

تو را من چشم در راهم.