2777
2789

بنظرتون اتاق برای نوزاد سروریس خپابش رو مدل نوزادی بردارم یه نوجوان؟ 

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

نوجوان بچه زود بزرگ میشه

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوجوان

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

من طرفدار ايده ي زندگي در لحظه هستم

به همين خاطر هميشه اونچه كه نياز حال حاضر هستش رو ميگيرم، براي سيسموني دخترم تخت نوزاد كودك برداشتم، از سه ماهگي روش خوابيده تا الان كه سه سال و نيمش هست

فكر ميكنم تا هفت سالگي جواب بده

بعد اون با نظر و سليقه ي خودش عوضش خواهيم كرد انشاءالله

من طرفدار ايده ي زندگي در لحظه هستم به همين خاطر هميشه اونچه كه نياز حال حاضر هستش رو ميگيرم، براي ...

منم نظرم همینه ⁦❤️⁩ هیچ‌جوره دلم راضی نمیشه برای نوزادم نوجوان بگیرم مرسی گلم 🌹

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️