2777
2789

من وشوهرم پریروز باهم دعوا کردیم شوهرم سابقه خیانت داره ؟فروردین با تعهد برگشتم سرخونه زندگیم دست بزن داره اونقد منو محکم میزنه ک از حال میرم بددهنه دیروز ک منو کتک زد گف زنگ بزن پدرت بیاد ببرتت منم زنگ زدم مادرم نفسم نمیومد به مادرم اینا گفتم مادرمم زنگ زد شوهرم گف دوباره اونو چرا زدی گف خوب کردم دعدامونم سر ی پیام ناشناس بود بعد مامانم گف گوشی رو بده دخترم این نداد با مادرم پشت تلفن بد حرف زدن شوهرم خیلی بددهنه فحش های خیلی خیلی بدی زد ب مادرم مادرمم برگشت گف ج.ن .ده خواهرته ک معلوم نیس تو کدوم شهره بعدش امروز صبح ک شوهرم میرف سرکار قرار بود مارو ببره اونجا ک صبح گوشی رو گرف منم بد زد درا رو هم قفل کرد رف من زندانی شدم این چندمین بارش بود ک زندانیم میکرد منم مادرم اینا شب اومدن هرچقد درو زدن جاریم رفته درو باز کرده طبقه بالا بودن اینم بگم مادرم از دیروز چن بار ب برادرشوهرام وپدرشوهرم زنگ زده ک درو قفل کرده از دیروز وگوشی دخترمو گرفته اونا هم کاری نکردن بعد امروز اینا اومدن اینجا مادرم سرو صدا ک غلط کرده درو بسته مگه دختر من چیکار کرده دختر من از گل پاکتره الان درو همسایه چی فک میکنن زنگ بزنین بیاد درو وا کنه بعد خواهر شوهرم خونه جاری بود دراومد ک چ خبرته صداتو بردی بالا مادرمم گ۴ برادرت دیروز بمن گفته تو ج.ن .ده ای شوهرت تورو میفروشه شوهر اشغالم جلو من این حرفارو زداینم بگم مامان من خیلی رو تمیزی ما وخودش حساسه خیلی مومنه معلمه یعنی این ج.نده خط قرمزشه بعد مادرمم برگشت گف اگه ج.ن.ده باشه

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بابا ی دقه به هم نگید ج‌نده ببینم چخبره 😐

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

خدا پدر اونی ک این کلمه رو ابداع کرد بیامرزه😐

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا آخرشو نخوندم.فقط عزیزم متاسفم برات که جونت انقدر بی ارزشه که با یابویی که جوری کتکت میزنه که از حال میری؛زندگی‌ میکنی!خانوادت چطور دلشون میاد؟؟!!اعصابم خورد شد...

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!

منم تو زندگیم خیلی مشکل داشتم ،،ولی لطفا خواهشن ،ماشو برو خونه پدرت طلاقتو بگیر ،،مشکل تو حل شدنی نیست ،پاشو دختر برو ،،

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

یه لحظه جند ه نگو ببینم چی میگی😕

الان کل کتکا و فحشا و خیانتشو ول کردی خط قرمزش شده ج ن د ه😕

این چه زندگیه داری چرا انقد تو سری خور

مگه بی کس و کاری

طلاق بگیر این لجن از زندگیت بره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯