2777
2789
عنوان

بچه ها توردخدا بیاین امروز خونمون ی جنگ بزرگ راه افتاد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نگرفتم چی شد 

ولی شوهرت غلط زیادی کرده 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

با این همه بی ادبی و بی احترامی بعد چطور روتون میشه آشتی کنید؟؟؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

من واقعااااا تو بعضی چیزا میمونم مغزم.هنگ میکنه چطور خیلی چیزهای بزرگ.رو نمیبینید و سریع با یه ببخشید ازش میگذرین و به چیزهای کوچیک گیر میدین و بزرگش میکنید این.همه فحش های همسرت رو ندید گرفتی توهین و ناسزا به مادرت و بی احترامی و زندانی کردن خوزت اونوقت چسبیدی به یه حرف...عجیبه چرا تو کتم نمیره

اشتی ک شوهرم گف ببخشید نمیزنمت اره ولی خب الان اینا حرف مادرمو گرفتن ول نمیکنن

این همه به خانواده ات توهین کرد میگی موضوع رو ول نمیکنن چون مادرم اون حرفا رو زد

اونا ول کنن تو نباید ول کنی واقعا متاسفم از زنای ضعیف

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
من واقعااااا تو بعضی چیزا میمونم مغزم.هنگ میکنه چطور خیلی چیزهای بزرگ.رو نمیبینید و سریع با یه ببخشی ...

دقیقا

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
خب من ب مادرم گفته بودم ک از خواهرشوهرم شنیدم نگفتم از شوهرم وجاریم بعد ماد م ب شوهرم گف اره فلانی ب ...

چطور وقتی به مادر تو گفتن ج ن ده مادرت نباید عصبی میشد ،ولی وقتی به خواهرشوهرت گفتین جن د ه مادرشوهرت باید عصبی بشه 

ولشون کن بابا اسی معلوم اینقدر کوتاه اومدین اینجوری شدن 

خب من ب مادرم گفته بودم ک از خواهرشوهرم شنیدم نگفتم از شوهرم وجاریم بعد ماد م ب شوهرم گف اره فلانی ب ...

هیچی تو هم تا میتونی داد و بیداد کن میفهمی شوهرت تو رو کتک زده زندانی کرده به مادرت و خانواده ات توهین کرده بعد تو چرا باید بترسی اسی چرا اینکار رو با خودت میکنی 

این همه به خانواده ات توهین کرد میگی موضوع رو ول نمیکنن چون مادرم اون حرفا رو زد اونا ول کنن تو ...

چیکار کنم بنظرتون

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
چیکار کنم بنظرتون

حرف حق رو بزن بگو اول باید پسرت جواب بده چرا من رو میزنه چرا به من توهین میکنه ،

اونا میخوان شلوغش کنن که تو فرصت حرف زدن نداشته باشی و الکی الکی کار پسرشون ماست مالی بشه