2777
2789
عنوان

بچه ها توردخدا بیاین امروز خونمون ی جنگ بزرگ راه افتاد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 42 پست

خب من ب مادرم گفته بودم ک از خواهرشوهرم شنیدم نگفتم از شوهرم وجاریم بعد ماد م ب شوهرم گف اره فلانی بهد در همونجور قفل بود ک رفتن سر اداره شوهرم ک دختر ما مگه چیکار کرده ک همش درو میبندی روش مگه چیکاره هس بعد اینا نگو اونجا ازهم معذرت خواهی کردن اشتی شدن بعد الان خواهرشوهرم همه جارو پر کرده ک چرا ب خواهر ما اینجوری گفف برادرصوهرم اومد پایین سرم داد کشقد منم بهش گفتم اره شوهرم گفته اونم گفته ک قانع شد ولی الان میگن مادرشوهرم خیلی عصبانیه بنظرتون من چیکار کنم زنگ زدن یا اومدن چی بگم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ژیناگلمن    

ممنونتم مهربون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم 😘 از دوست گلت تشکر کن ثمینا خانوم

فداتشم دستشون درد نکنع لطف کردن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بعد اینهمه ج ن ده ک بهم دیگه گفتین آشتی کردین

ترکیده بودم چرا 😶خدا نگذره ازش واس خاطر ست کردن ریشش با لباسش کاربری نازنینمو ترکوند۹/۹/۹۹ببینم خدا چی میخواد ایشالا ک خوب بخواد 😄
آشتی کردن؟ چه با حال

اشتی ک شوهرم گف ببخشید نمیزنمت اره ولی خب الان اینا حرف مادرمو گرفتن ول نمیکنن

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔