من وشوهرم پریروز باهم دعوا کردیم شوهرم سابقه خیانت داره ؟فروردین با تعهد برگشتم سرخونه زندگیم دست بزن داره اونقد منو محکم میزنه ک از حال میرم بددهنه دیروز ک منو کتک زد گف زنگ بزن پدرت بیاد ببرتت منم زنگ زدم مادرم نفسم نمیومد به مادرم اینا گفتم مادرمم زنگ زد شوهرم گف دوباره اونو چرا زدی گف خوب کردم دعدامونم سر ی پیام ناشناس بود بعد مامانم گف گوشی رو بده دخترم این نداد با مادرم پشت تلفن بد حرف زدن شوهرم خیلی بددهنه فحش های خیلی خیلی بدی زد ب مادرم مادرمم برگشت گف ج.ن .ده خواهرته ک معلوم نیس تو کدوم شهره بعدش امروز صبح ک شوهرم میرف سرکار قرار بود مارو ببره اونجا ک صبح گوشی رو گرف منم بد زد درا رو هم قفل کرد رف من زندانی شدم این چندمین بارش بود ک زندانیم میکرد منم مادرم اینا شب اومدن هرچقد درو زدن جاریم رفته درو باز کرده طبقه بالا بودن اینم بگم مادرم از دیروز چن بار ب برادرشوهرام وپدرشوهرم زنگ زده ک درو قفل کرده از دیروز وگوشی دخترمو گرفته اونا هم کاری نکردن بعد امروز اینا اومدن اینجا مادرم سرو صدا ک غلط کرده درو بسته مگه دختر من چیکار کرده دختر من از گل پاکتره الان درو همسایه چی فک میکنن زنگ بزنین بیاد درو وا کنه بعد خواهر شوهرم خونه جاری بود دراومد ک چ خبرته صداتو بردی بالا مادرمم گ۴ برادرت دیروز بمن گفته تو ج.ن .ده ای شوهرت تورو میفروشه شوهر اشغالم جلو من این حرفارو زداینم بگم مامان من خیلی رو تمیزی ما وخودش حساسه خیلی مومنه معلمه یعنی این ج.نده خط قرمزشه بعد مادرمم برگشت گف اگه ج.ن.ده باشه
خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
خواهر شماس ن تو خونواده ما بعد اقامنم خیلی وقت پیش شوهرم گف مامانم نفرینم میکرد ک اره نشستین مفت تو خونه ما بعد منم اینو بمامانم گفتم ک اره خواهرشوهرم میگه اخه اونم ی چیز دیگه گفته بود ولی نفرین نه مامان منم گف غلط کرده هرکی دختر منو نفرین کرده بعد خواهرشوهرم زود زنگ زد ب مادرشوهرم ک اره اینجوری گفته مادرشوهرمم گقف شاید ب شوخی گفتم یعنی گفته ولی
خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔