2777
2789

دوستان بیاین تو این اوضاع کرونایی هم خودمونو با گفتن خاطرات سرگرم کنیم هم بقیه ک میان توی سایت واسه ی خوندن سوتی ها  

دوستان واتساپ گروه لباسی دارم انواع لباسهای بچگانه مانتو هودی شلوار همه چی هست خوشحال میشم عضو شید مطمعن باشید با دیدن قیمت ها اصلا پشیمون نمیشید....تو گروهم رضایت مشتری و عکس واریزی هارو میزارم و بعد از ثبت سفارشتون کد مرسوله براتون ارسال. میکنم برای اطمینان خاطر شما عزیزان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوره عقد با شوهر سابقم وسط روز بود اومد خونمون کسی نبود تو اتاق داشتیم شیطونی خیلی بد میکردیم با صدای آخ و آوخ نگو بابام اومده بوده بعد چنددقیقه که کارمون تموم شد دیدیم صدای تی وی میاد و بابام خونس

وای من عقد بودم بعد نشسته بودم پای سفره یهو نمیدونم چی شد یهو درمورد پریود حرف زدم بعد دیدم وای خواهرمم پیش منو شوهرم‌ بوده خواهرم سه سال از من کوچیک تره و جلو شوهرم معذبه با این حرف من آب شد از خجالت طفلی .‌‌‌‌‌....

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

تو دوره عقد با شوهر سابقم وسط روز بود اومد خونمون کسی نبود تو اتاق داشتیم شیطونی خیلی بد میکردیم با ...

وااای😂

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من خودم اوایل نامزدی هنوز اونموقع عقد نکرده بودیم با کلی برنامه ریزی ک کی خونه ی شوهرجان خالی میشه پاشدیم رفتیم بیرون گلاب ب روتون دیگه داشتم میترکیدم وقتی جلو درشون رسیدیم با خیال راحت ازین ک هیچکی توی خونه نیست پریدم توی دستشویی حالا پدرجانو میگی مونده بود داد بزنه پاشه شلوارشو بکشه بالا موندم با خودش چی فکر کرد تا منو دید شیلنگو برنداشته ابو باز کرد  قشنگ اب روغن قاطی کرد
منم با کلی خجالت فقط در رفتم شاید بگم تا خود روز عقد ندیدمش

با شوهرم رفتم خرید کت و شلوار با مامانش وخواهرش که دفعه اول بود منو میدید حسابی دیگه تیپ زده بودم چادری ام البته آرایش نداشتم ولی دیگه بهترین روسری و مانتو چادر

و هوا سرد بود یه نیم بوت پاشنه بلند که مال تو مهمونی بود😂بعد وارد یه مغازه شیک شدیم یهو پاشنه کفشم یکیش شکست قدم از 170 رسید 150😂لنگون لنگون راه میرفتم و خنده واموندم بند نمیومد یعنی یه لحظه دیدم مامانش اینا انگار یه منگول دیدن مات و مبهوت وایستادن بعد رفتیم دم خونمون تا کفشم عوض کنم منم اصررراااار که نه زحمت نکشین بریم همین جوری😅

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️