2777
2789

خدات به این بزرگی....ارزوهاتو بزرگتر کن گلم🤗

دوست دارم ازم راضی باشه...

بچه هامون سرباز امام زمان باشن....

ظهورشون زودتر برسه....

خیلی چیزا....

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا میخوام ویروس کرونا از بین بره مریضا شفا پیدا کنن و اینکه پول داشته باشیم واقعا مشکل پول مشکل بزرگیه تا زمانیکه خونه بابایی متوجه بی پولی نمیشی ولی وقتی ازدواج کنی درک میکنی😩

ازخدا میخام دوتا دخترعمه هام یه بخت خوب نصیبشو ن بشه که حسرت نخورن طفلیا. ازخدامیخام بتونم سرویس طلا بخرم. ازخدامیص خام تا پایان کرونا هیچ خانواده ای عزادارنشه... ای خدا... 

از خدا میخوام ویروس کرونا از بین بره مریضا شفا پیدا کنن و اینکه پول داشته باشیم واقعا مشکل پول مشکل ...

انشالله مشکلت حل لشه دعا میکنم💜

.. رفیق دعا کن ... دعا کن واسه عاشقا

سلامتی عزیزام 

کرونا از بین بره و مردم کمتر داغ عزیز ببینن

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم