2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدلله رب العالمین من دردارو قبل کشیدم الان خوبم منم ۳۶ هفته و دوروزمه

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
منم دیگه کلافم . سرش اومده پایین بزور راه میرم رو مثانم فشار میاد 

واسه من اصلا سرش نیومده پایین یعنی سفالیکه اما بچه پایین نیومده چ کنم بیاد پایین .من ورزش کم میکنم دسشویی فرنگیم استفاده میکنم چ کنم ازدسشویی ایرانی استفاده کنم افاقه میکنه؟؟ دوروز پیش ک ازدسشویی ایرانی استفاده کردم دلم درد گرفت منم بیخیالش شدم 

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
واسه من اصلا سرش نیومده پایین یعنی سفالیکه اما بچه پایین نیومده چ کنم بیاد پایین .من ورزش کم میکنم د ...

من چون بچه سومه خیلی اومده پایین خود بخود .نگران مباش خودش به موقع میاد منم واسه بچه اولم اصلا پایین نبود

من چون بچه سومه خیلی اومده پایین خود بخود .نگران مباش خودش به موقع میاد منم واسه بچه اولم اصلا پایین ...

اها اره من بچه اولمه پسرم هس فککنم ازیت کنه تا بخاد بیاد پایین جون بلب شم

اها اره من بچه اولمه پسرم هس فککنم ازیت کنه تا بخاد بیاد پایین جون بلب شم

ربطی به دختر پسریش ندتره پن اولی دختر بود دومی که پسر بود راحت دنیا اومد این احتمالا تا دردم بگیره فرار کنه بزنه بیرون 

ربطی به دختر پسریش ندتره پن اولی دختر بود دومی که پسر بود راحت دنیا اومد این احتمالا تا دردم بگیره ف ...

😂😂😂😂ای جان ایشالله ب راحتی و بی استرس زایمان کنی .برامنم دعا کن خانمی

انشااله شمام به سلامت و خییییلی راحت زایمان کنی😘😘😘🌹🌹🌹🌹

انشاالله