2777
2789

من خواهرنامزدم ۱۵ سالشه هنوز پریود نشده

هیکلشم ریزه نیست خیلی هم درشته

علتش چی میتونه باشه

خودش میگفت پارسال یروز لکه دیدم فک کردم پریود شدن بعدش دیگ اصن هیچی ندیدم تا اینکه دوماه پیش دویاره لکه دیدم و باز دیگ هیچی ندیدم

علتش چی میتونه باشه؟

)من ناخونم شکسته کاورشم پاک کردم بد تایپ میکنم ببخشید بابت غاط املایی ها)

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

بايد بره دكتر زنان سونو و ازمايش هورموني بده

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو و آزمایش هورمونی باید انجام بده... موی زائد زیاد نداره؟

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

خب اگه خیلی چاقه ممکنه همین مشکلش باشه دیگه .باید بره دکتر آزمایش بده و دارو بگیره

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

باید بره دکتر زنان

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

ولي كلا اوايل بي نظمي و اينا هست...شايد اون لك ها همون پريوديش بودن بايد بره دكتر

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

منم 16 سالگی پریود شدم یکسال قبلش هم فقط یه بار لک شدم

عادیه نگرانی نداره.

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون