2777
2789
عنوان

سابلیمینال لاغری قوی پیدا کردم 🤩 + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 33767 بازدید | 60 پست
راستش من از پل مکنا بیشتر نتیجه گرفتم حد اقل میدونم این دیگ قطعیه تا ساب  وقت نذاشتم ساب گوش ک ...

منم ازپل مکنا نتیجه گرفتم نمیدونم چقدرکم کردم فقط مادرشوهرم اد منو دید بعد سه هفته گفت چقدرجمع شدی

منم ازپل مکنا نتیجه گرفتم نمیدونم چقدرکم کردم فقط مادرشوهرم اد منو دید بعد سه هفته گفت چقدرجمع شدی

دیگ مادر شوهر بگه لاغر شدی یعنی واقعا لاغر شدی 

من لاغر بشم بهم میگه چاق شدی البته شوخی گفتم😆

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ مادر شوهر بگه لاغر شدی یعنی واقعا لاغر شدی  من لاغر بشم بهم میگه چاق شدی البته شوخی گفتم😆

مادرشوهرمن ۵زایمان ماشا ا. متناسب اندامش ازمن خیلی بهتره

بله گفت یعنی خیلی جمع شدم بلوزم جذب بود قشنگ محسوس

ولی نه رژیم بورم نه چیزی خود به خود اشتهام کمترشده بود

مادرشوهرمن ۵زایمان ماشا ا. متناسب اندامش ازمن خیلی بهتره بله گفت یعنی خیلی جمع شدم بلوزم جذب بود قش ...

حتما ادامه بده موفق باشی عزیزم 

من با پل مکنا ۵ کیلو کم کردم تو بارداری بعد ۹ ماه ۵ کیلو برگشت یعنی هنوز زایمان نکردم 

خوبی پل مکنا برگشت نداره داشته باشه از عدم رعایت و پرخوری بیش از حده

حتما ادامه بده موفق باشی عزیزم  من با پل مکنا ۵ کیلو کم کردم تو بارداری بعد ۹ ماه ۵ کیلو برگشت ...

بله

دکترنیکپورم عالیه هیچی حذف نمیکنه دوس داستم با گروه باشم حضوری رفتم سمینار رایگانش

منتها خورد به کرونا گفت غیرحضوری دوره روبرنداشتم

اسی هنوز برقراره اون گروه سابلمینال؟نتیجه گرفتین تو این مدت؟

اره کانال نتائج تو تاپیک هام گذاشتم 

کانالشو میدی؟ من برای خرید خونه میخوام دارن؟

اشتباه فهمیدی خانومی من گروه لاغری دارم داخلش یو دونه ساب,لاغریه همین کانال نتائجم منظورم نتائج لاغری بچهاست