2777
2789

اوایل ازدواج من مدتها سرکار بودم. شبایی که همسرم تو اتاق تنها می‌خوابید منو صدا می‌کرد، می رفتم بالاسرش باهام حرف میزد. البته حرف کاری میزد. منم فکر می‌کردم جدی داره با من حرف کارش رو میزنه. هی میگفتم حالا چرا نصفه شبی اینا رو به من میگی؟ تا دوزاریم میفتاد که خوابه و داره تو خواب حرف میزنه. چندبار اینجوری کنف شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب میبینم از یه جای بلند میوفتم و یهو بیدار میشم خیلی بده 😂😂😂

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇

البته خودمم عادت خوابی دارم‌. خیلی ورجه وورجه میکنم. هیشکی کنار من نمیخوابه. تا صبح این قدر با زانو میزنم به پا و شکم همسرم، از خواب بیدار میشه ولی دوباره خوابش میبره. 

یه بار که بیدار بودش و به سقف زل زده بود و غرق فکر بود، یه سایه‌ای رو صورتش میفته تا واکنش نشون بده کف دستم میخوره تو صورتش. حالا فکر میکنه من باهاش شوخی کردم کوبیدم تو صورتش ولی غرق خواب بودم و اصلا نفهمیدم.

البته خودمم عادت خوابی دارم‌. خیلی ورجه وورجه میکنم. هیشکی کنار من نمیخوابه. تا صبح این قدر با زانو ...

وای منم تازه لب تاپ خریده بودم خواب دیدم داداش کوچیکم با مشت زد رو لب تاپم😐😐 منم اومدم با مشت بزنمش که زدم رو چشم  شوهرم😂😂😂😂

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
من دست گرم و نرم یکیو باید بگیرم تا راحت تربخوابم ازخدا هم خواستم دست شوهرم گرم و نرم باشه   ...

ان شالله عزیزم.

من خودم با یه بالش خاص میخوابم که اسم هم داره "جی جی" بعضی شبا تو خواب با همسرم گلاویز میشم چون اونم دنبال بالشه هس.