2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والاهیچ کوفتی نیست پسرم ۲سالشه پیرزنه نگاه کردپرسیدچن ماهشه گفتم دوسالشه خندیدگفت جایی نگوهاآبروت میره دلم میخواست وسط کوچه به چن قسمت مساوی تقسیمش میکردم ولش کن بزاروقتی دلش میخوادهرچی میخوادبخوره اینجورهم خودت کمترحرص میخوری هم اون بچه لذت میبره ازخوردنش

پسر منم دوسال و نیمشه لاغره خیلی دوس دارم چاق بشه نهار برنج کته نیم دونه و کره میدم صبونه نون و عسل میخوره شام هم هرچی داشتیم کوفته و ابگوشت نمیخوره کوکو هرازگاهی میخوره منم مجبورم بیشتر ماکارانی و برنج بزارم ک اینم ی لقمه بخوره 😩😩

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
والاهیچ کوفتی نیست پسرم ۲سالشه پیرزنه نگاه کردپرسیدچن ماهشه گفتم دوسالشه خندیدگفت جایی نگوهاآبروت می ...

بخدا منم دیوونه شدم ۱۴ماهگی به اندازه بچه ۳ساله بود الان انقد لاغر شده هرکی میبینه میگه بهش نمیرسی استخوانش زده بیرون انقد ریزه 😫😫😭😭

😒
اینا رو میدم میخام متنوع باششه بچم اشتهاش تحریک شه خیلی یکنواخت شده غذاش 

اینارومثلن تنوع بدی مثله کوکو.مثله املت.سیب زمینی سرخ شده عالین برابچه.

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

کره تو غذای بچه دو ساله؟ باعث کلی مریضی میشه... چاقی ای که دیگه نمیشه کنترلش کرد.. فشار خون... گناه داره بچه بیچاره

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق