2777
2789
عنوان

شوهر مغز شست و شو داده۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 41 پست
انقد تو این شرکتای هرمی امید واهی میدن که مخشون نابود شده

اره بهشون میگن بعد چند سال بدون کار کردم درامد کامل دارین از زیرمجموعه ولی کلا شرکت رو جمع میکنن و فرار

فیلمهای از عاقبت این افراد پیدا کن و به شوهرت نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شرکته؟

نفیس 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
اسی کل خانواده ی خود منم رفتن تو این کار منم هرچی گفتم نکنید این کارها رو ،من رو عقب مونده از جامعه ...

اره اینم منتظر راه صدساله رو یه شبه بره و بنز بخره الان ۱سال و ۲ماهه کو بنز

اینا همه ظاهر سازیه مثلا یکیشون با ارث باباش برا زنش طلا خرید میگفت از این کار خریدم

😐😐😐عجب 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
پس دختر خاله شوهر من چطوری ماهی چند ملیون در میاره 

الکی اینجور میگن که دور اطرافیان گول بخورن و اونا هم بیان تو این کار ،برادر خود من یک سال رفت تو این کار ،بعد به هر کی گفت بیاد زیر مجموعه ی من بشین کسی نرفت بعد یبار به همه زنگ زد گفت این ماه نزدیک ۱۰ تومن کار کردم همه گول خوردن رفتن ولی من گول این حرف ها رو نمیخورم ،البته نمیگم دروغ گفته ها ولی خودش بیشتر از این حرف خرج کرد ،و احساس کردم اون شرکت این سود زیاد رو بهش داده تا برای بقیه اعضای خانواده دون بپاشه

خدا لعنتشون کنه خودش کار خوبی داشت به خاطر این عن ولش کرد

حالا چی میفروشه مگه 

الکی اینجور میگن که دور اطرافیان گول بخورن و اونا هم بیان تو این کار ،برادر خود من یک سال رفت تو این ...

اخه یه انگشتر خالش گرفته بود گفتن ا مبارکه و این چیزا گفت فلانی برام گرفته یا گوشیش عوض کرد کلا دستش پر هست الان نزدیک 2 سال هست تو این کاره