2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر گلم دارو گیاهی بی فایدس من سه هفته درگیرم با دارو خوب نشدم دیروز ک رفتم دگتر امروز بهترم&nb ...

چه دارویی داد دکتر؟؟؟پیش چه دکتری رفتین؟عمومی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اره دکتر عمومی چن تا امپول دور نافی و قرص

ببخشید اذیتت میکنم و خیلی سوال میپرسم🙏

ازتون تست گرفتن؟؟تست حلق خیلی درد داره؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

داروی گیاهی طولانی مدت جواب می‌ده و زحمت زیاد داره

ولی حالا ک می‌خوای استفاده کنی شما ی قاشق کندر رو داخل ی لیوان آبجوش بریز درش رو بانعلبکی بپوشون بذار کنار بعد یک ربع قشنگ همش بزن و بخور روزب و آب هویچ و ضدعفونی با گلاب غافل نشید

ی سه وعده این کار رو کن واقعا عالیه

سرخ کردنی ها ، اسفند ، ادویه جات ، غذاهای فست فودی و آماده براتون مضر هست

از آب سیب و آب هویچ و اسپری گلاب غافل نشید

داروی امام کاظم زمستانه از عطاری بخر خیلی عالیه

هرروز قرص ویتامین سی هزار خارجی بخورین

باآبنمک قرقره کنید

بخور سرکه و عسل و گلاب بدین 

هوای خونه زیاد گرم نباشه و مدام تهویه بشه

لیمو باپوست+زنجبیل اگ تازه باشه بهتره+عسل طبیعی+آب ولرم داغ نباشه ک عسل و خراب میکنه+سیر میکس کن و هرروز یه استکان بخورین

نمک بزار زیر بالشتتون بعد ک خوب شدین بریزش تو راه آب ضد عفونی میکنه 

تامیتونی آب بخور جوری ک غذر میخام ادرارتون رنگ آب بشه

تا۱۴ روز ازخونه بیرون نرین چون ناقلین

تو سوپ شلغم و پیاز و زرد چوبه زیاد بریز

دمنوش پونه و دارچین و زنجبیل و ... هرروز بخور

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
طب داروی امام کاظم واقعا خوبه من میترسم شما استفاده کردین خودت

عالیه بعد چند روز استفاده معجزشو میبینی خودت 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ببخشید اذیتت میکنم و خیلی سوال میپرسم🙏 ازتون تست گرفتن؟؟تست حلق خیلی درد داره؟

نه گلم تست ندادم گفتم بویایی ندارم گفتن صددرصد کروناس و نیاز ب تست نیس خواهش میکنم عزیزم🌺

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
نه گلم تست ندادم گفتم بویایی ندارم گفتن صددرصد کروناس و نیاز ب تست نیس خواهش میکنم عزیزم🌺

ممنونم🌹