2777
2789

من ی مدتیه قصد دارم اپیلیدی بخرم برای اپیلاسیون موهای بدنم چون واقعا حوصله شیو کردن موهام با پودر و ژیلت رو ندارم..😑

از طرفی با چند نفر مشورت کردم و از اپیلیدی راضی نبودن و میگفتن باعث جوش و لک و موی زیر پوستی شده براشون...😖

ی سریا هم‌گفتن دستگاه موم داغ کن بخر خودت تو خونه اپیلاسیون کن....

حالا نظر شما دوستان عزیز چیه؟!

اپیلیدی یا دستگاه موم داغ کن؟!

پیشاپیش ممنون از نظراتون❤❤🌹🌹🌹

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دست و زیر بغل رو با اپیلیدی میزنم و مشکلی هم ندارم ولی قبلا پامو میزدم مو زیرپوستی در میومد

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

دکترها میگن بهترین راه برای شیو اینه که از یه چیز استفاده نکنی موم به مرور باعث شل شدگی پوست میشه واپیلیدی هم خیلی درد داره 

من بابند انداز برمیدارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من که کلا نظرم فقط لیزره 

ولی دستگاه وکس بگیر کار باهاشم راحته من میخواستم بگیرم ولی تصمیم گرفتم لیزر کنم

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

عزیزم اپیلیدی تک تک مورو میزنه وبنظرم دردش بیشتره اما خشاب که بزنی یه دفعه قسمت زیادی رو میزنه البته چنددفعه که بزنی با خشاب راه میفتی اگرم بری سالن اپیلاسیون بهتره .... ببخشید چند سالتونه 

من دستامو با اپیلیدی میزنم خوبه اما پا رو زیرپوستی میکنه بنابراین پاهامو با خشاب برمیدارم 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪