من ۱۵مهر بعد سونو و داشتن فولی خوب ساعت ۱۹:۴۰شب دوتا آمپول پی دی پرگ ۵۰۰۰۰زدم باهم که میگن همون hcg بعدش واسه فردا نه پس فرداش دردای شدید تخمدان و زیر شکمم شروع شد و ترشح کشدار بی رنگ و سفتی در مثانه این حالتو و درد تا ۲۸مهر دوشنبه داشتم بعد ساعت ۳/۵عصر بود دیدم لکه صورتی دارم دنیا روم خراپ شد مادرمم پیشم بود گفتم مامان پرید شدم😔مامانمم اینجوری😢بعدش کلا بیخیال دیگه اون حس سفتی تو مثانه مم ازبین رفت واسه سه شنبه که فرداش میشد رفتم مطب به دکتر گفتم پرید شدم دو باره واسم دارو نوشت ولی گفت صبر کن تا کامل پریود شی گفتم چشم بعد مطب با مادرم کلی پیاده رویی کردم رفتیم خرید این ور اون ور بعد که برگشتم دیدم فقط یه زره لکه قهویی شده با این همه تحرک تعجب کردم بعد شب دیدم آب سفید سفید اومد کلا چهارشنبه هم صبر کردم هیچی هیچی نیومد بعد پنجشنبه واسه نماز ظهر دیدم هیچ نمیاد غسل کردم نماز خوندم ولی بیحال بودم کسل،بعد دیدم شوهرم واسم بی بی چک اورده زرنگ واسه تست خریدن منم این شکلی😠😡😬گفتم تست چرا خریدی اومدم تست دادم اذان مغرب نهارم خورده بودم درست میشد روز ۱۶بعد تزریق دیدم درجا مثپت شد دوتا خط پر رنگ 😨😍😵باورم نمیشد از خوشحالی به فکر ازمایش بودم شنبه نرفتم یکشنبه تعطیل بود دیدم شوهری دوباره تست گرفته بی بی چک😒اونم دادم مثپت بود خلاصه دوشنبه ۲۰روز بعد از تزریق رفتم ازمایش و بتام ۱۵۰۰بود