سلام عزیزان.. کسی بوده جراحی بینی انجام داده باشه که نیاز به غضروف داشته باشه؟ آخه من جراحی بینی انجام دادم و دکتر از گوشم غضروف گرفته.. میخوام ببینم بعد چند وقت خوب شده و تجربه هاتونو و مراقبتش رو بگین
شما پیش دکتر باستانی نژاد جراحی کردید ؟دکتر باستان نژاد رو میگن برای ترمیم که خیلی خوبه .من خودم میخواستم ترمیم کنم یکی از گزینه هام بود میشه لطف کنید جواب بدید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
جراحی هایی که با پیوند غضروف از دنده انجام میشه رو من دیدم نتیجش طبیعیه و میگن استقامت بینی بالا میره . مخصوصا بهترین جراحا تو تهران برای بینی هایی که یه بار قبلا عمل شده این کارو میکنن. دکتر مرتضی جعفری تو تهران یکی از جراحاییه که از این تکنیک دیدم تو نمونه کاراش استفاده می کنه و خیلی جالبه نتیجه جراحیاش