2777
2789
عنوان

کرونا

145 بازدید | 25 پست

شوهرم دریروزتاحالاتبولرزوبدن دردداره وگاهی سرفه ازیه طرف بچه هانمیذارندقرنطینه باشهازیه طرف میترسم بریم خونه ی مامانم اوناراهم درگیرکنیم.خیلی نگران بچه هامم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

من شوهرم کرونا داشت با پسرم رفتم خونه مادرم اونجا خودم هم قرنطینه بودم خداروشکر مشکلی پیش نیومد 

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم الان چهر روز هست که فقط سردرد داشت. سی تی اسکن کرد گفتن کرونا هست .من سریع قرنطینه اش کردم . اگر بری خونه مادرت که اون بیچاره ها هم درگیر میشن . راهش فقط قرنطینه هست و اینکه دعا کنیم ما نگرفته باشیم

من شوهرم کرونا داشت با پسرم رفتم خونه مادرم اونجا خودم هم قرنطینه بودم خداروشکر مشکلی پیش نیومد  ...

گلم بچه های من ماشاالله نمیذارندیه دقیقه بریم تواتاق تنهاباشیم کجامیذارندخودموناقرنطینه بکنیم 

تازه اگر بری خونه مادرت پس کی واسه اون بیچاره که مریض هست غذا درست کنه . من این چهار روز همچین بهش د ...

دقیقا منم برای همین ازنرفتم ازدیروزکه علائمشادیدگفت بریدگفتم بایدباشم تابهت رسیدگی کنم

تازه اگر بری خونه مادرت پس کی واسه اون بیچاره که مریض هست غذا درست کنه . من این چهار روز همچین بهش د ...

خداراشکر.کاشکی هرچی زودتراین بیماری لعنتی تموم میشد

شوهرم اینقدر خونه نمیمونه که پسرم صبح ماشده دیده باباش نرفته سرکاررفته خواهرشابیدارکنه که ببینه باباش خونه مونده

شوهر من حالش زیاد بد نبود فقط دو روز بدن درد داشت بعدش فقط بویایی نداشت غذا درست میکردم میبردم براش، بچه هات مثل اینکه خیلی شیطونن،خودتم که علائم داری، با این شرایط پس بمون بهش برس ایشالله زودتر خوب بشه. 

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
شوهر من حالش زیاد بد نبود فقط دو روز بدن درد داشت بعدش فقط بویایی نداشت غذا درست میکردم میبردم براش، ...

اونکه به هیچ وجه نمیرم ولی خیلی نگرانم بچه هاییم