2777
2789
عنوان

مهمون

248 بازدید | 28 پست

بچه ها دعا بلدین واسه نیومدن مهمون،الان شرایطم فرق میکنه خودم جایی نمیرم تو قرنطینم انوقت مهمون ول کنمون نیست،واقعا هم نمیتونم هی جلو مهمون چپو راست شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دعا نداره بدون رو درواسی بگو که من جایی نمیرم بخاطر شرایطم دکترم گفته کسی هم نیاد به فکر خودت باش برای خانم باردار خیلی سخته ها خدایی نکرده این مریضی

زمان رسیدن به آرزوم هست...میشه برای حاجت دلم و رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👑❤️👑
نمیشه اخه ناراحت میشن دیگه تو رومونم نگاه نمیکنن

وا کسی ک منطق نداره همون بهتر ک دیگه نیاد ...والا من چه خانواده خودم چه دوست و اشنا به همه اعلام کردم نه میام نه کسی بیاد الان ٧ ماهه غیر شوهرم و پسرکوچولوم کسی و ندیدم ..جونت مهم تره 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

دخترمن یکهفته مهمون داشتم 

۴تامرمجرددهنم سرویس شدفامیلای شوهرم بودن  

همش لباس پوشیده روسری 

فقط پختم وشستم و داغون شدم

بخدامهمون نوازم ولی بیشترازدوروزنمیکشم چ فامیل خودم چ شوهرم