2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 113 پست
هزااااار تا فکر اینجوری میاد تو سرت یه مدت میگی چرا خوبیامو ندید،چرا منو نخواست،بعد خودتو سرزنش میک ...

خخخخ روند منو گفتی .نمیدونم ی بار میگم کم نذاشتم یه بار میگم وااااا تندی جواب دادم .قهر ینی چی .... ولی اساسا مردی ک ببره دیگ بریده .بای بای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من نمیتونم توو فکرمم کسی رو جاش بزارم اما اون بخاطر نیازاش راحت یکی رو میبره ....و این رو درک م ...

دلم گرفته 

دوست دارم زودتر بمیرم 

میدونی آخرین آرزوم اینه روی پاهاش بمیرم 

خب این بخش زیادیش بهدخودت بستگی داره که مطلقا هررررچیزی که اونو برات تداعی میکنه رو دور بریزی  ...

پس چرا برای من عادی نمیشه 

😭😭😭😭دیوونه شدم 

کم آوردم 

داغونم 

دعا کنید شاید قسمت شد بهم برسیم

خخخخ روند منو گفتی .نمیدونم ی بار میگم کم نذاشتم یه بار میگم وااااا تندی جواب دادم .قهر ینی چی .... ...

اره بابا طبیعیه خب بعضیاشونم هوا برشون داشته و خوشی زده زیر دلشون 

بهرحال برن به درک، جا رو واسه ادمای موندنی بلز میکنن

همدردتم ...شعری که گذاشتی اشکمو دراورد    

حالم خیلی بده ! ظاهرم هیچو نشون نمیده اما اگه درون منو ببینی میفهمی که چه عذابی دارم میکشم دارم میسوزم ولی بازم امیدوارم به رسیدن ...

ببخشید ناراحتت کردم

اگه دوست داشتین فیلم ای دل مشکل رو ببینید  به زیبایی عشق یک طرفه رو به تصویر میکشه..

خارجیه ؟؟ ای دل مشکل ؟؟؟؟

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز