2777
2789

آب باید یک بند از انگشت وسطیت باشه  و روغن و نمکم از بعده اندازه گیری آب بریزی و آبشکشیده شد دمکنی بزاری حتما و شعله پخش کن و زیره گاز رو هم کم کم کنی به اصطلاح شمع کنی.من که اینجوری درست میکنم خیلی خوب درمیاد

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

من برای هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه آب می‌ریزم، نمک و روغن اضافه می‌کنم، زیرشو زیاد می‌کنم تا بجوشه و آبش تبخیر بشه، یه کم آب توش بمونه، زیرشو کم می‌کنم و دم میذارم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنجو بشور بعد روش آب باز کن...آب باید اندازه یه بند انگشت بالای برنج باشه انگشتتو بکن تو آب تا جایی ک نوک انگشتت ب برنج برسه...آب باید تا بند اول انگشتت باشه

بعد روغن و نمک بزن حالا بستگی داره برنجت چقد باشه

بعد بذار رو گار حرارت زیاد ۱۰ دیقه بجوشه درشم کامل نذار بعد ۱۰ دیقه شعله رو کم کن آبش رو هم چک کن ک ن خشک خشک باشه ن خیلی آب دار بعد یه ربع بذار دم بکشه با حرارت کم

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

من به تعداد نفرات خونوادم برنج وپیمانه میکنم،میشورم،وبعد آب میریزم تا یه بندانگشت بالاتر از سطح برنج.وقتی هم روی شعله در حال جوشه بهش نمک وروغن اضافه میکنم.و یه نکته اینکه،من کته رو با ته دیگ نون درمیارم.یعنی وقتی برنج کامل آبش کشید،تو یه قابلمه دیگه یه مقدارکم روغن میریزم،و یه تیکه نون به عنوان ته دیگ تهش میندازم وبرنج وانتقال میدم تو این قابلمه و برنج وحالت قله مانند میکنم وباقاشق ۳تا سوراخ داخلش ایجاد میکنم وباشعله کم میزارم دم میکشه.خیلی عالی و دون دون میشه،برنجتم اسراف نمیشه

پندی برای یک عمر:*نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند*
مرسی

خواهش میکنم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا