2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@venosendo   ونوس فدات بیا اینجا با عشقم آشنا شدیم😂❤️

به به جالب شد خب عشق این خودتو معرفی کن ببینم میتونی عشق مام باشی یا نه؟🤨😈😂😂😂😂❤

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
آف شده این عشق بذار فردا😂

ای بابا حالا که من در به در دنبال عشق میگردم این دیوونه گذاشت رفت😂😂😂😂

خدا ببخشه برات  مونده بودم اسم چی بذارم اینو گذاشتم  بعدش چون از عشقم جدا شدم عشق گذاشتم ...

ای بابا امیدوارم بتونی جای خالیشو با کسی که واقعا دوسش داری پر کنی ابجی جونم😭🤧❤😘

ای بابا حالا که من در به در دنبال عشق میگردم این دیوونه گذاشت رفت😂😂😂😂

گو نخور تو....تو تاپیکع خودم تگت کردم...دارم برات دیوث/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ای بگردم چطوری کوچولو

خوبم خاله شما خوبي 🤣 

شوهرم تا دوازده و نيم سر كاره مجبورم بيدار بمونم تا بياد ولي يه چشمم خوابه يكي بيدار😂

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
گو نخور تو....تو تاپیکع خودم تگت کردم...دارم برات دیوث/

اوه ماي گاد چ عصباني🤣

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
اوه ماي گاد چ عصباني🤣

عارع تاپیکع دعوا زدم تازع بایا بخند  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
الان ک هضم نمیشه

چيكار كنم همش گرسنه ميشم دست خودم نيست چيزي نميخورم ضعف ميكنم حالم بد ميشه

عه كووووو

چیشدع اسمع تاپیکمع  /

میخام تعطیل شع ی گزارش بزن واس تاپیکع چیشدع مرسی عیزم/