2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317344 بازدید | 1712 پست

من بتشونو شکستم، تبر رو هم گذاشتم رو شونه بت بزرگ😊

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

farsse.co@ مدرسه آداب معاشرت ایرانی اسم مدرس فرنو.  دوستان علاقمندبه دیدن نمونه عینی یک ز ...

متشکرم بیتا جان، چه پیج خوب و مفیدی رو معرفی کردید❤️💚

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
farsse.co@ مدرسه آداب معاشرت ایرانی اسم مدرس فرنو.  دوستان علاقمندبه دیدن نمونه عینی یک ز ...

بیتا جان ممنونم بابت معرفی این خانوم

خیلی دوست داشتم متشکرم🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
عزیزم خانواده شوهر اگه بشدت ازبدگویی کنن چی  کوچک ترین حرف و حرکت منو گزارش میدن چیزی نمیگم من ...

من هم نمیگم منفعل باشیم و حرکتی نکنیم .‌.

میگم که حرکتای اشتباه نکنیم ...

رفتارهای زیرکانه ...

این که بکیم :"من کاری به بقیه ندارم پس بقیه هم کاری به من نخواهن داشت" از نظرم جمله غلطیه ‌...

ما اتفاقا باید رصد کنیم اطراف مون رو ولی نه با اعصاب خوردی ...

مثلا همسرت وقتی شاکی میشه که فلان کار را چرا کردی با مامانم ، شما متوجه میشی که قطعا مامانش بهش شکایتت را کرده دیگه .... اینجاها باید روش برخورد ریلکس و ملکه وار را یاد بگیری ... به همسرت بگی : من اصلا چنین حرکتی نکردم... من اصلا چنین منظوری نداشتم ... مادرت حساسن فکر میکنم ‌... برای اینکه از دلشون در بیارم زنگش میزنم الان ...جلوی همسرت تلفن را بردار و به مادرشوهرت یه عذرخواهی زیرکانه بده ‌. ولی مرتب تاکید کن که برداشتش اشتباهه ...

این نوع برخورد ،به مرور حرف و حدیث های خانواده شوهرت را کم رنگ میکنه ... شاید تموم نشه ولی همسرت دیگه بهایی بهشون نمیده ..

مهم اینه که به هم نریزی و ریلکس برخورد زیرکانه کنی تا این سربالایی طی بشه و بیوفتی تو راه عادی .‌. قطعا به مرور زمان  به سراشیبی لذت بخش میرسی. 

مهم اینه حسن نیتت را به همسرت نشون بدی ... 

عذرخواهی کردن همراه با قبول نکردن زیرکانه شکایت اونها 🙂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

از بیتای عزیز ممنونم واقعا از نوشته هاتون توی این تاپیک لذت میبرم چقدر رسا و شیوا و تاثیرگذار شده قلمتون . و همچنین از زاویه ی دید خوبی به قضایا نگاه و تحلیل میکنید . بابت معرفی پیجها هم ممنونم

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 
من هم نمیگم منفعل باشیم و حرکتی نکنیم .‌. میگم که حرکتای اشتباه نکنیم ... رفتارهای زیرکانه ... ای ...

*حرکتای اشتباه نکنیم*✔️

متاسفانه من قبلا اصلا به حرفام و عاقبت کارام فکر نمیکردم. 

فقط میخواستم اون لحظه حرف دلم رو بزنم 

حرف دلم رو میزدم ولی هیچ وقت جوابی که دلم میخواست رو نشنیدم. 

همین امروز همسرم راجع به بی تربیت بودن یکی از بچه های فامیل من گفت. 

من اون لحظه عصبی شدم و بهم برخورد 

اگه چند مدت پیش بود میگفتم  هر چی باشه از خواهر زاده های تو خیلی بهتره 😐

ولی همون لحظه یادم افتاد که تا حالا دو سه بار دیدم که همسرم از با ادب بودن بچه های فامیل ما واسه خواهرش صبحت کرده. 

پس بهش گفتم 

عزیزم من و تو هنر کنیم در آینده خودمون بچه خوبی تربیت کنیم ایشالا 

بهتره در مورد کسی نظر ندیم اگرنه بحث نظر دادن باشه که  بچه بی ادب زياده 

ولی به ما چه 

اونم بهم گفت آره درست میگی. 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
دختر گرانبهای عزیزم لطفا درخواستمو قبول کن خیلی ب کمکتون نیاز دارم.

سلام عزیزم .ممنون میشم تاپیک اخر بنده را مطالعه بفرمایید 🙏☹☹

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من هم نمیگم منفعل باشیم و حرکتی نکنیم .‌. میگم که حرکتای اشتباه نکنیم ... رفتارهای زیرکانه ... ای ...

ممنون عزیز 

برای محبت کلامی همسر چه راهکاری دارید عزیز؟

من همسرم مادرش رو بغل میکنه میبوسع خیلی خیلی محبت میکنه 

مثلا مادرش در حال اشپزیه میره بغلش میره قوربونش میره راه به راه باهاش حرف میزنه و همش میگه اگه مامانم فوت بشه حسرت به دلم میمونه 

در حالی که مادرش 50 سالشه و سالمه

اما با من هیچ وقت اینجور نبود 

محلم نمیده و میگم میگه مگه چیکارکردی که محبت کنم 

مگه کی هستی من خرجت رو میدم 

من میدونم صبر زیاد میخاد اما کسی راه دوباره اعصابم نمیکشع و دعوا میکنم

راهی هست محبت کلامی به من هم پیدا کنه؟

و راهی که بتونم اعصابم رو کنترل کنم ؟

کلی صبوری میکنم اما تا مادرش زنگ مبزنه انگار مثل طلسم شده میترکم و هر کاری میکنم نمیتونم خودم رو کنترل کنم 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
*حرکتای اشتباه نکنیم*✔️ متاسفانه من قبلا اصلا به حرفام و عاقبت کارام فکر نمیکردم.  فقط میخ ...

👏👏👏👏👌👌

سلام اینروزا خیلی حال وهوای عجیبی دارم باخوندن این تاپیک مثل یه بمب درونم ترکیده امروز که دوباره داشتم به این فکر میکردم چرا بعضی ادمارو بت کرده بودم ناخوداگاه دلیلشو کشف کردم دلیلش اینه که ماها بعضیامون هیچوقت خودمون نبودیم از خود واقعیمون دور شده بودیم برای همین ادما شده بودن بت ما😓به ما درست یاد ندادن تا ادمارو بت نکنیم حتی الگوشون نکنیم فقط ازشون درس یادبگیریم از بچگی گفتن الگوت کیه کاش نمیگفتن کاش بهتر توضیح میدادن تاانقدر از خود واقعیم دور نمیشدم بچه ها برای اینکه بهتر بتونید بت شکنی کنید ببینید چقدر خودتونید خودتون باشید شاید کامل نباشید ولی حداقل خودتونید این یعنی  خود خود آرامش 

بیشتر ماها حتی نوشته هامونم کپی از اینترنت و دیگرانه اینستا پره از کپشنای قشنگ که ادما فقط از هم کپی کردن چرا چون از خودشون بیزارن از خودشون دوران که حتی نمیتونن حس درونیشونو بنویسن و اون بشه یه کپشن از این ادم خیلی چیزای دیگع هس که دلیلش اینه که اون ادم خودش نیس خودشو دوس نداره قبول نداره واینجاست که من باید برای هزارمین بار کتاب شفای زندگی روبخونم