2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317188 بازدید | 1712 پست
ممنونم بیتا جان روشنم کردی با مثال هات و البته اینم بگم ک اطرافیان من برای اینکه بگن ما خوبیم و شیو ...

تشر میزنه بهت؟ شما هم تشر برو.

بگو اگه آبی از من گرم نمیشه، دیگه مشکلاتت رو پیش من نیار.

الان هم تحویلش نگیر، تشر زده، خودش باید برگرده.

به مادرت بگو هیچ خوشم نمیاد از رفتارهاش، بهش تذکر بدید از طرف من.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
یعنب حتی ب روی شوهرم نیارم ک خانوادن حتی ی زنگ نزدن احوال پرسی کنن؟

به همسرتون بگید، اما کوتاه.

نه برای اینکه بیاد وسط و بره دعوا.

برای اینکه اطلاع داشته باشه تا فردا شما هم کاری نکردید براشون، زمینه شو داشته باشه که چرا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه عزیزان و بانو  من هم تو این مسیر تو یک دوراهی گیر کردم.من خیلی دارم برای رشدم تلاش ...

اصلا قضایا رو برای همسرتون تعریف نکنید.

نگذارید حساس بشه به روابط بین خانم ها.

مگه اونا میان میگن؟

شما هم نگید.

بعد مهمونی ها هیچی نگید.

فقط کسی اگر کار عجیبی کرد، در حد یک جمله.

حتی همسرتون اگه پرسید چطور بود مهمونی، بگید معمولی، قرار بود چطور باشه؟

ما خودمون آقایون رو حساس می کنیم با تعریف کردن هامون.

کار خودتون ور بکنید.

من باشم جواب پیام اون جاری رو نمیدم تا کلا پیام دادن هاش قطع بشه.

نه اینکه هر روز حرص بخورم و دنبال جواب برای پیام های مقرضانه اش باشم.

اره واقعا درسته حرفاتون منم دنبال حرفی بودم ک همسرم رو مجاب کنم همراه کنم‌رشد بدم ک من اگ هر روز سر ...

ملکه جان اول اینها باید برای خودمون جا بیفته.

ما کاری به همسر و دیگران نداریم

اول برای خودمون جاش میندازیم.

بعد بقیه با تغییر فرکانس ما تغییر میکنن.

دنبال فهموندن چیزی به همسرت نباش

مشکل ما با خودمون هست نه دیگران

دیگرانی وجود ندارن در واقع

همه با تغییر فرکانس ما تغییر میکنن

سلام بانو 

صبح شما هم بخیر 

من از وقتی تصمیم گرفتم صبح زود بیدار بشم ،همسرم میگه خوبه دیگه صبح زود بیدار میشی پس برا منم هر روز صبحونه درست کن ببرم محل کارم 😳😳😳

یعنی باز از وقت آزاد خودم بزنم و برم دنبال کار اون 

از اول زندگی منو درگیر خودش کرده 

بعد خودش روز به روز تو کار و درس پیشرفت می‌کنه 

منم همش دارم خونه داری و بچه داری میکنم 

بنظرتون چه برخوردی بکنم 

بگم درست نمیکنم و برم دنبال کار و درس خودم 

یا انتظارش بجا هست 

آخه دو تا بچه دارم ،همونا کلی کار دارن باز اینم تا منو یکم بیکار ببینه ازم میخواد کار بکشه 

بخدا خسته شدم از دستش 

دوست دارم نباشه خونه اصلا 😫😫😫😕

لطفاً نحوه برخورد درست با همچین شوهری رو هم بگید 

ممنون میشم 🙏🌹🌹🌹🌹

من که با مشغله درست کردن برای خودم این کارو کردم دارم سعی میکنم یه هدف بزارم و به اون برسم . یه چیز ...

عزیزم وقتی کسی درست و محترمانه سوال نمیپرسه، جوابش رو نده.

وقتی کسی از موضع بالا حرف میزنه، سعی کن نبینیش.

اصلا قضایا رو برای همسرتون تعریف نکنید. نگذارید حساس بشه به روابط بین خانم ها. مگه اونا میان میگن؟ ...

درسته بانو.من خودم مجبور شدم بهش بگم .من خواهر شوهر ندارم مادر شوهرم به نسبت زیاد آدم خوبی هست ولی شوهرم از صد تا قوم شوهر بدتر میکنه همش از خانوادم ایراد میگیره میگه انا آداب اجتماعی بلد نیستن چرا سلام معمولی کردن چرا اینجور چرا اونجور.فقط میخواستم بهش بگم منم از خانوادش راضی نیستم اونا هم کامل نیستن ولی منم که برام مهم نیست.

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان،بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.
سلام بانو  صبح شما هم بخیر  من از وقتی تصمیم گرفتم صبح زود بیدار بشم ،همسرم میگه خوبه دی ...

سلام عزیزم

حتما براش درست کن

چه اشکال داره؟

همسرته.

تو خونه محبت باید موج بزنه.

زن و شوهر دغدغه ی هم رو داشته باشن.

اما درکت میکنم.

مشکلت اینه که از پیشرفت اون نه، از عدم رشد خودت ناراحتی.

ما خودمون به خودمون ظلم می کنیم.

باید شرایط رو برای رشد خودمون هم فراهم کنیم.

براش صبحانه درست کن، با روی باز و خوش.

عصر هم اومد و یکم استراحت کرد، بگو بچه هارو یک ساعت نگه دار تا منم بشینم درس هامو بخونم.

باید بعد از یک بچه، اولویت رو میگذاشتی روی رشد خودت، نه بچه دوم. (البته این نظر منه)

حالا هم مدیریت کن همین شرایط رو.

همیشه زن و مرد باید برد برد با هم بازی کنن.

اگر همسرت قایل نیست به این امر، خودت بگو و بخواه که برد برد بازی کنید.

خودم نقطه ضعف دادم دستش البته تو دوران جاهلیت.حالا موندم چکارش کنم اگه طرف اونا  رو بگیرم واویلا،اگه طرف او رو بگیرم هر روز حق به جانب تر میشه.دنبال یه مشکل کوچیک میگرده من نمیگم خانوادم بی مشکل هستن ولی انقدر حساسیت نداره.واقعا نمیدونم چه روشی در پیش بگیرم ولم کنه

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان،بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.
سلام عزیزم حتما براش درست کن چه اشکال داره؟ همسرته. تو خونه محبت باید موج بزنه. زن و شوهر دغدغه ...

ممنون از پاسختون 🙏🙏🙏🌷🌷🌷

درسته اشتباه کردم 

فقط بخاطر حرف مادرهمسرم که بچه ام هنوز نوزاد بود همش می‌گفت این داداش نداره ولی ببین بچه ی خواهرشوهر داداش داره 😫😫😫نمی‌دونم چرا میخواست به هر نحوی دل منو بسوزونه و به همسرم بگه فکر نکنی خانومت برات بچه آورده کار خاصی کرده ،خواهرتو ببین دو تا داره و بچه شما داداش نداره ولی بچه ی خواهرت داره 😕😕😕

من ساده هم متاسفانه افتادم داخل بازی مادرشوهرم 

و متاسفانه از رشد خودم باز موندم 😫

اتفاقاً مشاوره هم دقیقا صحبتهای شما رو به من میزد که باید با برنامه بچه دوم رو میاوردی 

من می‌دیدم تو فامیل همه راحت و بی دردسر دارن بچه دار میشن و زندگی میکنند فکر کردم منم باید سخت نگیرم 

نمی‌دونستم زندگی اینقدر سخت و پیچیده هست و حتی فرزند آوری باید روی برنامه باشه 😕😕😕یعنی در این حد مهارت زندگی نداشتم و تحت تاثیر حرفهای سطح پایین خانواده همسر بودم متاسفانه.  انشالله از این به بعد طلق آموزشهای شما زندگیم رو بدست میگیرم و همسرم رو سمت برنامه های خودم هدایت میکنم 

🌹🌹🌹

سلام عزیزم حتما براش درست کن چه اشکال داره؟ همسرته. تو خونه محبت باید موج بزنه. زن و شوهر دغدغه ...

درسته این برد برد که گفتید خیلی خوبه 

حتما باید برا همسرم بازش کنم و ازش بخوام که منو همراهی کنه که برد برد تو زندگی بازی کنیم 

تا منم حس خوب داشته باشم به این زندگی 

دوست عزیز تایپیکت خیلی مفید بود.

من بسختی تونستم بصورت تجربی حدود2 سال پیش بت خانواده همسرو بشکنم ولی مشکلم اینجاست که همسرم با اینحال که پشته منه ولی انگار توی دو جبهه فعالیت میکنه از هر دو جبهه هم حرف میشنوه و شماتت میشه!

بخاطر همین و سمی بودن خانواده همسرم من حدود یکسالیه قطع ارتباط گردم فقط شوهرم میره دیدنشون.

حالا مشکل اینجاست که ما روزای تولدشون یا روز مادر وپدر و عیدا هدیه میدیم ولی اونها فقط و فقط تولد همسرم یه کادو میدم و بمن و 2تا بچم هیچی...حتی وقتی بچم بدنیا اومد تبریک نگفتن و چه برسه کادو منم سپردم به شوهرم و نزاشتم حتی عکسشو نشونشون بده! از طرفی شوهرم میره و روابط بین اونها عادیه.حالا بنظرتون تا اینجا مسرم درست بوده واینکه من همچنان روز مادر و تولد و اینا کادو بخرم بدم همسرم بده بهشون یا نه؟

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
اول مطمئن شو در مسیر درستی هستی و زیاده روی نمیکنی، اگر راهت درسته و شیبت ملایم هست، با اعتراض هاشون ...

سلام بانو ارتمیس عزیز 

عالی بود پاسختون ممنونم ❤🌹

اسکرین گرفتم تا بخونم ک ملکه ذهنم بشه🍀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
تشر میزنه بهت؟ شما هم تشر برو. بگو اگه آبی از من گرم نمیشه، دیگه مشکلاتت رو پیش من نیار. الان هم ت ...

بانو امان از رفتارهای نسنجیده و پراز کنایه و نیش خواهرم  

امان از حرف های تیز و برنده اش ک ی برچسب دلسوزی  روش میزنه تا وجدانش آسوده باشه و جلوی هر کس و ناکس منو خرد میکنه

مادرم دیشب باز چند ساعت نصیحت کرد ک اون اگه بده تو خوب باش اون عصبی بوده تشر زده گوشی رو قطع کرده روی تو 

تو زنگ بزن معذرت خواهی کن!!! اون خواهر بزرگته!  تنهاست  و گناه داره و...... 

منم چند مورد از رفتارای بدش گفتم متاسفانه بغضم گرفت(دوست ندارم ضعیف باشم ) اما گفتم من قهر نیستم ولی شرمنده هرکس ظرفیتی داره منم هرچی تا الان تحمل کردم کافیه دیگه نمیتونم

مادرم عذاب وجدان داد بهم در قالب حرفاش اما میخوام احساسات نابجام رو بذارم زیر پام

عقلم پذیرای حرف شماست 

و کاملا درست میگین منم همینکاری ک شما میگین رو ان شاءالله انجام میدم🌹

ممنونم از پاسخ راهگشاتون❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

بانوارتمیس جانم سلام منم میخوام شروع کنم دیگه بسه روزایی ک ب خودم اصلا نرسیدم و خودم رو بی ارزش کردم ب راحتی میخوام ازاین ب بعد صبح زودتر بیدار بشم ب خودم برسم حتی در حد ی ته آرایش ی لباس مرتب صبحونه خوب واسه منوشوهری خونه همیشه مرتب البته گهگاهی نامرتب تا قدر بدونه واسه تمیزی مثلا ازبین ۷باریا۶بار بار۸م کمی دیرتر ب خونه برسم یا بذارم زحمت من رو ببینه واسه مرتبی خونه حتی واسه ب خود رسیدن مواقع پری ...د نمی رسم تابدونه حالم واقعا خوش نیست قبل پری ...دهیچ وقت ب خودم نرسیدم ن ازلحاظ ویتامین یعنی قرض آهن یا ....و یا شایدموارددیگه و چ ازلحاظ بهداشتی .آروم و شمرده سعی میکنم دیگه صحبت کنم وچاشنیش کمی ناز.هفته ای ۳بار ب مادر شوهرم کمک بدم جلو شوهرم البته هرچند واسه من سخته چون هیچ وقت دست ب کارهاشون نزدم چرا انگشت شمار اونم واسه طرف یاسفره ازالان ب بعد اگه خودم کارنداشتم تو هفتش ۳بار اونم هربار ی کار مختلف تو چشم شوهرم مثلا ی جارو تو خونه میکشم ی دستمال کشی بار بعد ی طرف شستن و...

اگه تونستم ی کلاس می رم یا زبان یا باشگاه 

ی روز درمیان پیاده روی برا اینکه فقط ی تایم کوتاه بیرون باشم واسه روحیم .تو خونه تونستم ورزش براکمرم ورزش ویلیامز .خوردن قرص ویتامین ای و زینک پلاس.کاروردن رواعتنادبنفسی ک اصلا ندارم.ازشوهرم بخوام تابانم ازاین ب بعد رانندگی کار کنه.سفره دلم رو دیگه پیش احدی بار نکنم مگرمادرخودم .و بیشم می نویسم هرکس نکته ای داشت برای اینکه من ب خودم ارزش بدم و باعث بشم شوهرم ناخوآگاه ب من احترام بذاره یاعلی کمک کنه بارم مرسی