2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317345 بازدید | 1712 پست
عزیزم هیچ کس باندازه من به خونواده همسر کولی نداده.  گریه هاموکردم شبها وروزها ودوباره تونستم ...

درسته 

ما میتونیم عزیزم 👌👌👌👌💪💪💪💪

از وقتی دارم رو خودم کار میکنم خیلی حس خوبی دارم 

حس میکنم شادتر هستم 

و زندگیم برنامه و ریتم بهتری داره 

قبلاً همش یه گوشه ی ذهنم درگیر این مسایل بود 

حالا کم کم دارم حلشون میکنم انشالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پستی راجع به تعریف واژه سکوت بودتوتاپیک های قبل بانوارتمیس. حتمابخون. من خودم بعدخوندن اون مطلب م ...

فک کنم این پست بود درسته؟

https://uupload.ir/files/9yz7_screenshot_۲۰۲۰۰۹۱۱-۱۶۱۹۴۵.png

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
بیتا جان اگه فرصت کردی لینکشو برام بذارید، تاپیک صمیمیت ممنوع رو کامل خوندم اونجا گفتن؟

فک کنم منظورتون این پست بود اگه اشتباه نکنم

https://uupload.ir/files/9yz7_screenshot_۲۰۲۰۰۹۱۱-۱۶۱۹۴۵.png

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
دوست عزیزی که درباره شستن ظرف پرسیده بودن میخوام بگم خونواده همسرمنم ظرف شستن براشون مهمه.  ه ...

سللم بیتا جان 

حرف کار شد باز داغ دلم تازه شد 

خانواده همسر من فقط کسی واسشون ارزش داره که واسشون کار کنه و براشون مفید باشه 

من به اشتباه چند سال تلاش کردم و همه چی شد وظیفه و علاوه بر اون چون مورد قبول واقع شدم خواهر شوهر و مادر شوهرم تمام تلاششکن رو واسه تخریب من میکنن 

حتی تخریب خانوادم 

خیلی ضربه ها بهم زدن 

اما من اونقد دعا کردم تا بالاخره خدا من رو با تایپیک های بانو آشتا کرد 

دارم رو خودم کار میکنم 

اما مسله کار کردن تقریبا هیچ راهی ندارم 

و این واسم خیلی سخته که همگی بشینن و من کار کنم 

مخصوصا پذیرایی که واسم عذابه 

و  از همه بدتر مادر شوهرم که بشدت دستور میده 

پاشو جایی بیار پاشو جمع کن 

چند ساله دنبال راه حل هستم تا دیگه بهم دستور نده اما هیچ راهی نه پیدا کردم و نه اثری دیدم 

مگه فقط تو منو نباشم و ازش فرار کنم 

که اونم بی تاثیر هست 

چون اصلا از جاش بلند نمیشه و پدر شوهرم با ناراحتی و چشم غره به من جایی رو پخش میکنه

حاضرم 14 تا آیت الکرسی بخونم واسه کسی که راهکاری بهم بده که نجات پیدا کنم از دستور هاش 

حتی اگه کار هم کنم باز اون نشسته و من و پدر شوهرم کار میکنیم و مادر شوهرم و دخترش میشینن 

حتی نمیشه بهشون گفت بیاید کمک فوری بهشون برمیخوره و یا جواب میدن یا قهر میکنن یا خودشون رو به نشنیدن مبزنن

هیچ راهی هم پیدا نمیکنم چون مطلق تکون نمیخورن

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

بانو آرتمیس عزیز، توصیفتون از خانواده های کمی و کیفی بسیار عالی بود. احسنت به شما. 

موقع خوندن اون چند پستتون ناخودآگاه خندم گرفت. بین تمام کلمات و توصیفاتتون داشتم خانواده همسرم رو میدیدم. بالشهاشون همیشه وسط پذیرایی. 

با عروسشون، خواهرشون، بچه برادرشون دعوا میکنن، قیاااامت راه میندازن بعد از یه مدت با هم میرن سفر انگار نه انگار و حتماً حتماً توی سفر دیگ آششون هم به راهه!!!! 

من همیشه برام عجیب بوده این کارا و کلاً هنگ هستم وقتی کاراشونو میبینم. راست میگید کمی هستند. 

هیچ وقت سعی نکردم تغییرشون بدم یا از خودم جلوشون دفاع کنم. همیشه کمی دورتر ایستادم ولی خیییلی اذیت شدم. 

تفاوت بافت و ساختار خانوادگی یک عمر روی زندگی زوج تاثیر میگذاره. دوستانی که اول راه هستن خیلی دقت کنن. 

جملات آرتمیس جان رو باید با طلا نوشت. 

اول یک معرفی از خانواده های کمی داشته باشم (همه چیز در اینجا حدودی و تقریبی و با نگاه به اکثریت جامع ...

ممنونم بانو. این توضیحات برای فهم ریشه رفتارهای دیگران خیلی بهم کمک کرد. مثلا خانواده همسرم با اینکه کم جمعیت و کیفی هستند، خود شخص مادر همسرم به شدت کمی هست چون در خانواده بسیار پرجمعیتی بوده مطالق توصیفات شما. و دلیل بسیاری از رفتارهای ما رو درک نمیکنه و گله میکنه مدام. 

متوجه شدم که این شخصیتشه و دلیلی نداره که ما چیزیرو بهش ثابت کنیم یا توضیح بدیم. ما کار خودمون رو انجام میدیم و ایشونم حرف خودشو بزنه!

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

واااای بانو آرتمیس خیلیییی خیلییی تشکر میکنم ازتون...

همیشه خاموش میخوندم وسعی میکردم ب حرفاتون عمل کنم تو زندگیم ،وخیلی اثرات خوبشم میدیدم 

ولی دیگه طاقت نیوردم بی سروصدا بخونم وتشکرکنم...

خدا انشالله به هرچی که دلتون میخواد برسونتتون.❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏💫💫💫💫

شما ودختر گرانبها ومانتراوگلبوته خانم ورویاجون خیلی کمکم میکنیدممنونم یک دنیاازتون❤️❤️🙏🙏🙏😊😊😊🤗🤗🤗

🫡

سللم بیتا جان  حرف کار شد باز داغ دلم تازه شد  خانواده همسر من فقط کسی واسشون ارزش داره ...

ببین عزیزم،اگر هنوز نمی تونی حرف بزنی،یعنی هنوز جا داری.

باید اینقدر اشباع بشی که صدات دربیاد.

زنجیرها چون سخت تنگ به هم درآیند، راه فرج و گشایش رسد.

فکر کنم از اسکاول شین هست.

شب به تاریک ترین لحظه اش که میرسه، خورشید طلوع میکنه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...