2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317345 بازدید | 1712 پست
اینها رو تعریف نکردم تا خاطراتتون رو زنده کنم. گفتم تا بدونید کی جلوتون ایستاده. زندگی شون رو بشنا ...

بانوجان یه سوال اگه دوس داشتیدجواب بدید.شماچن وقت یکبارمیریدخونه ی مادرهمسر؟ همه ی دعوتهاودورهمیاروقبول میکنید؟ اونجاکارمیکنید؟ اگه دوس نداشتیدجواب ندید.من پرازسردرگمی ام.من عمسرم میگه مهمون اومدبهونه میارم نریم توغصه نخور.ولی نمیدونم کارخوبیه که هرکی اومدنرم یانه؟ اخه هربارمیرم بایه دنیاغصه ودل گرفته ازدست جاریم برمیگردم

بانوجان یه سوال اگه دوس داشتیدجواب بدید.شماچن وقت یکبارمیریدخونه ی مادرهمسر؟ همه ی دعوتهاودورهمیاروق ...

وای منم مثل تو هر وقت که میرفتم خونه ی پدرشوهر  ما هر جمعه میریم اونجا جاریا دل منو خون میکردن با تیکه کنایه و حرفای که میزدن دوست داشتن من غصه بخورم ولی الانم هر جمعه میریم ولی غیراز سلام هیچ حرفی ندارم باهاشون تا دلمو نشکنن مارم میکنم ظرف میشورم تو سفر پهن کردن کمک میکنم ولی دیگه هیچ حرفی ندارم با جاریا ولی با کسای که حالت بهتر بگو بخند کن اونارو نبین فک کن دیوارن یه سلام کن حتی تو چشماشون نگاه نکن که با  چه روی جواب سلامتو میدن.ولی به شوهرت و بچه هات خوب برس اونجا اصلا خودتو ناراحت نکن

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم مثل تو هر وقت که میرفتم خونه ی پدرشوهر  ما هر جمعه میریم اونجا جاریا دل منو خون میکردن ...

وای همدردیم پس.من ینی الان پنج شنبه اونجابودیم ازاون روزاومدم غم عالم تودلمه شوهرم هی میگه چیه مشکلتوبگوغم توچشاته هرجابگی نمیرم هرکاری بگی نمیکنم فقط توخوب باش.به خداخسته شدم.منم الان فقط سلام والسلام.حتی خدافظی ام نمیکنم باهاش. حرفم میزنه بادیگران نگاه نمیکنم وبابچم مشغولم ولی الان مشکلم اینه که ظرفاروکسی میادمیندازه گردنم کاش میتونستم بشورم وغصه نخورم حداقل.خیلی حس زرنگی داره حالموبدمیکنه

بچه ها وقتی مثلا خواهرشوهر میاد میکه اخلاق شوهرمن خوب نیست  توشانس اوردی اخلاق داداشم خیلی خوب ...

من جای شماباشم بایه لبخندتمومش می کنم.

اگه تایید کنید زمینه حسادت روبیشترمی کنید.

اگه تکذیب کنید اوناازبرادرشون دفاع می کنند وچندتاهم روش میذارن درموقعیت مناسب به خدمت شما میرسند.

وای همدردیم پس.من ینی الان پنج شنبه اونجابودیم ازاون روزاومدم غم عالم تودلمه شوهرم هی میگه چیه مشکلت ...

اره بخدا دقیق مثل تو منم باهاش خدا حتفظی نمیکنم از بس بد ذاته بعد برا اینکه ضایع نشه خودش میگه خدا نگهدارت.چون میخواد پیش مادرشوهر خود شیرینی کنه ولی من شوهرم به حرفم گوش نمیده که نریم ولی تو اگه شوهرت اینو میگه خیلی عالیه میتونی ماهی یه دفعه بری.اونو ادم حساب نکن من با حرفای بانو ارومتر شدم و بودو نبودش برام مهم نیست دیگه .اگه شوهرت اینجوری میگه حتما کمتر برو.

من با حاضر جوابی کارم رو پیش نمیبرم. با دور شدن بهشون میفهمونم. خودم رو ازشون دریغ میکنم. شما ببی ...

ببحشید منظورتون از سر طنابو ول میکنم چیه ؟؟

ببخشید منم نمیرم و رابطمو کم میکنم ولی فایده ای نداره اصن و اصن انگار نه انگار ککشونم نمیگزه 

اره دیگه بایدکمترم بکنم رفتنمو.ممنون عزیز.انشالله که همگی موفق بشیم وازشرافکارمنفی ودست وپاگیرخلاص ب ...

خداکنه من خیلی بهتر شدم وقتی تایپک صمیمیت ممنوع  بانو رو خوندم

دوستان من باخالم خیییلییی صمیمی ام حتی ازخواهرم بیشتردوسش دارم..خیلی باهم جوریم.تمام دردودلام پیششه ...

حرف مثل تیریه که ازچله کمان خارج میشه ومی خوره به هدف، حالا حرفی که درجای نامناسب وبه ضرر شماگفته میشه ازدوحالت خارج نیست، یاگوینده متوجه حرفش نیست، ونسنجیده حرف می زنه، که این ادم قابل اعتمادنیست واصلا نباید طرف صحبتهای خصوصی قراربگیره چون واقعا صلاحیت اخلاقی نداره،

یااینکه باقصد وغرض اون حرف رو زده که خب بازم این ادم ازافرادسمی زندگی شماست وقابل اعتمادنیست وریشه درحسادت داره.

درکل همون چراغ خاموش زندگی کنیم ومسائل خصوصی ازچهاردیواری خونه خارج نشه به مراتب راحتریم.

عزیزم چطوراعتمادمی کنی وباخالت وارد درددل کردن میشی، احتمال نمی دی حرفهای شمابه گوش فرزندانش برسه من حتی بامادرخودم حرفهای خصوصیم رونمی زدم چون مطمئن بودم یه جاهایی بند رو اب میده.

واااااای بانو جان ..عااااالی توضیح دادین

من دقیقا یکی از کسانیم ک آه از نهادم دراومد !!😄😥

یعنی با پوست و گوشت و خونم درک کردم حرفاتونو .ممنون‌ک همه چیزو اینقد قشنگ و شفاف توضیح میدین .خیلی پذیرشمون  بااین صحبتا بالاتر میره .😘

از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچ‌کس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹
بچه ها من اگه برم خونه ی مادرشوهر م استرس دارم و دست چپم میلرزه  تقصیر خودمه که اونارو بت کردم ...

عزیزدلم ،منم قبلا مثل شمابودم باورکن ازسرکوچه مادرشوهرم وارد کوچه میشدم زانوهام میلرزید، روخودت کارکن به قول بانو باخودت تکرار کن بارها وبارها که اونااصلا برتری برشماندارند حتی شده بنویس ،ذکر روزوشبت بشه، انشاالله خودت روپیداکنی وفقط خودت اولویت داشته باشی .

دوست عزیزی که درباره شستن ظرف پرسیده بودن

میخوام بگم خونواده همسرمنم ظرف شستن براشون مهمه. 

هرکی ظرف بشوره بیشترتوچشمه. 

یادمه مانترای عزیز توتاپیک قبل گفتن ببینید کدوم کارتوچشم هست ازنظرخونواده همسر. همونوانجام بدیدخودتونوخلاص کنید. وازانجام کارهای دیگه وحاشیه که خستتون میکنه کناربکشید. 

منم اینکاروکردم. توخونه مادرشوهرم اگه غذاهم برای بیست نفربپزی کسی تشکرنمیکنه ونمیبینه. 

درآخرکسی لقب کاری بودنومیگیره که پای سینک بره. منم قبل غذااصلاکمک نمیکنم. واگه نظروکمک خواستن میگم سلیقه مهمونامتفاوته. نظرندم بهتره باشوخی. 

ووقتی ظرف  اوردن توسینک فقط ظرف میشورم

تاینفر میادتعارف بزنه من سریع قبول میکنم ومیگم باشه پس شمااب بکش من کفمالی میکنم یابلعکس. 

گاهی بجای لج کردن پذیرش بهتره.تازه کمترخسته میشم. 

شکرت خداجون
خوب دوستان، توی هر تاپیک یک مانیفست داریم. اینجا هم یک شرح موضوع میدم براتون. بت سازی یعنی بزرگ کر ...

بانو آرتمیس عزیزم میشه لطفا درخواست دوستیموقبول کنین؟؟به مشورتتون خیلی نیاز دارم