2777
2789
عنوان

شربت رانتیدین برای نوزاد چهار ماهه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست

من دخترم رفلاکس داشت بهش قرص داده بود نکسیوم ۴۰بود ک یه دونه شو باید ب چها قسمت تقسیم میکردم تواب حل مسکردم میدادم میخورد تا ۶ماهگیش دادم دیگه خوب شد گفت دیکه نیاز نیست بخوره

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑

من ک دخترم از اول تا ۸ ماهگی پنیرک بالا میاورد

دکتر بهش رانیتیدین داد. و دکترای دیگه شربتای مختلف

ولی جراعت دادنشو نداشتم

میگرفتمو نمیدادم  

ولی خودش خوب شد دیگه

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم رفلاکس داشت بهش قرص داده بود نکسیوم ۴۰بود ک یه دونه شو باید ب چها قسمت تقسیم میکردم تواب حل ...

چقدر خوب .من ک کلی دارم عذاب میکشم کارم شب و روز شده گریه .بنطرتون اگه خودم بهش نکسیوم بدم نمیشه ؟ دیگه اون کپسولو ندم .

چقدر خوب .من ک کلی دارم عذاب میکشم کارم شب و روز شده گریه .بنطرتون اگه خودم بهش نکسیوم بدم نمیشه ؟ د ...

نه سر خود نده فک نکنم از رفلاکس باشه اخه رفلاکسی تو خواب میتوره الان امروز چند سی سی کلا خورد هربار

روانشناسی کودک
نه سر خود نده فک نکنم از رفلاکس باشه اخه رفلاکسی تو خواب میتوره الان امروز چند سی سی کلا خورد هربار

از صب تا ظهر ۱۵۰ سی سی .دیگه نخورد تا غروب ۶۰ میل خورد اونم سه بار کم کم بالا آورد .

چقدر خوب .من ک کلی دارم عذاب میکشم کارم شب و روز شده گریه .بنطرتون اگه خودم بهش نکسیوم بدم نمیشه ؟ د ...

نمیدونم عزیزم ولی اگه مطمنی رفلاکس داره خب بده چون برای رفلاکس هست و من پیش متخصص بردمش ک کارش عالیه میخوای شمارشو بدم خودت بزنگی بهش ؟تواین کرونا جواب میده با گوشی

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑