2777
2789
عنوان

دوست نی نی سایتی چطوره

86 بازدید | 15 پست

بعضیا دیدم میگن دوست نی نی سایتی

منم دوسدارم دوست خوب و مورد اعتماد😴😠😈داشته باشم...

شکلک ها اشتب درج شدن 

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه من نزدیک دو ساله با ۱۰ نفرشون دوستم البته تو وات گروه زدیم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

سعی کن واقعی دوست داشته باشی ب مجازی اعتمادی نیس ...😑

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔

من با همه درد ودل میکنم ولی با هیچ کدوم هنوز دوست نشدم در کل خیلی دیر اعتماد میکنم 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

من سر بارداری اولم با کسی اینجا آشنا شدم ، تو یه بیمارستان سزارین اختیاری کردیم الانم تو اینستاگرام باهمیم ،البته زیاد نه ،حال بچه های همو می پرسیم ، بحثی پیش بیاد انجام میدیم، از منم چندین سال کوچکتر

من با همه درد ودل میکنم ولی با هیچ کدوم هنوز دوست نشدم در کل خیلی دیر اعتماد میکنم 

منم دیر اعتمادم کلا

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...