بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم بابت مشاوره ات حالا بهم بگو تجربه اکستیشن یا لمینتو لیفت مژه هم داشتی ؟ چشمام درش ...
اره عزیزم من قدیم تو سالن زیبایی بودم اونجا خیلیا میومدن اکستنشن مژه خیلی خوشگل میکنه ولی اینکه ۲۰ روز یکبار باید بری ترمیم و اینکه بعد چندماه مژه های خودتم کم کم میریزه،یکی از دوستان هم مژه های اکستنشنو بعد یکسال که مدام تمدید میکرد برداشت میگفت شبیه موش کور شدم.لیفت و لمینیت عوارض نداره مژه هارو قشنگ میکنه ولی اونم موقتی و کوتاهه فقط فر میشه مژتو یکم پر رنگ
سلام دوستان. وبسایت کارشد لیستی از بهترین مراکز تزریق ژل و بوتاکس ساری را همراه با آدرس، تلفن، مسیریابی، اینستاگرام برای شما عزیزان تهیه کرده است. شما میتونید این لیست رو بر اساس محبوب ترین، پربازدید ترین و حتی نزدیکی به خودتون مرتب کنید. امیدواریم کمکی کرده باشیم.
من یک سی سی فیلر تزریق کردم به لب بالا و پایین کلا... پیش دکتر پوست رفتم دکتر مهدی اوصیا کلینیک زیبایشون تو ولنجک مرکز تجاری گالریا هستش.... قیمت مناسب و کار با کیفیت انجام میدن برات... برای تزریق ژل لب تو تهران بهترینن
من زدم خیلی کارش حرفه ای نبود ولی قشنگ شد تجربه شد برام که دفعه بعد جای بهتری برم پول ژل خوبو ازم گر ...
سلام عزیزم،شما رفتی خورشید غرب راضی نبودی؟
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه