2777
2789
عنوان

افسردگی شدید در خانومای متاهل

1397 بازدید | 17 پست

خانومایی که بی دلیل افسردگی گرفته بودین لطفا بیاین بگین تو دوره افسردگیتون علاقتون نسبت به شوهرتونم کم شد؟و همینطور زندگی مشترکتون؟

من بی دلیل افسردگی شدید گرفتم الان چندهفتس طوری شدم که دوس ندارم برم تو خونه ام یا به شوهرم نزدیک میشم برعکس قبل از افسرده شدنم دوس ندارم بهم دست بزنه منو ببوسه یا هرچیز دیگه ای دلم میخوادبزارمش و برم😢

خانومایی که تو دوره افسردگیتون این حالو تجربه کردین لطفا بیاین بگین چطور درمان شدین

از ازدواج پشیمون میشم از شوهرم متنفر نمیشم از خودم بدم میاد که وقتی اماده نبودم اونم درگیر خودم کردم 

کتاب می خونم ارایشگاه میرم خرید میکنم به جنبه های مثبت زندگیم فکر می کنم ورزش میکنم بهتر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم افسردگی باید زیرنظر متخصص درمان بشه وگرنه بدتر میشه

اوهوم حالم بده حالم از خودم به هم میخوره وقتی میبینم شوهرم خوبه خونم خوبه زندگیم خوبه اما افسرده شدم و همینطور بی حس نسبت به شوهرم

ببین ی جلسه برو  اگه خواستی من ی جا بهت میگم گرون هم نمیگیرن  اگه بد بود نرو ولی خیلی ح ...

همین الانشم داغونم گلم😔قبلا انگار فقط تو دنیا شوهرم واسم وجود داشت هیچکسو نمیخواستم حتی پدرمادرمو دوهفته به دوهفته نمیدیدم همش دلم میخواست کنار شوهرم باشم اما الان از وقتی که افسرده شدم از خونم فراری هستم ی جوری شدم به شوهرم به زور نزدیک میشم همش انگار دلم میخواد همه چیزو نادیده بگیرمو بزارمش و برم😔😔

همین الانشم داغونم گلم😔قبلا انگار فقط تو دنیا شوهرم واسم وجود داشت هیچکسو نمیخواستم حتی پدرمادرمو د ...

اینا همش نشونه افسردگیه 

خوابتم بهم ریخته؟ 

با خودت اینجوری نکن چرا مشکلی ک قابل حل هست رو حل نمیکنی 🥺

اینا همش نشونه افسردگیه  خوابتم بهم ریخته؟  با خودت اینجوری نکن چرا مشکلی ک قابل حل هست ...

خواب که صبح اصلا نمیتونم از خواب پاشم بعدشم که بیدار میشم تا شب خمیازه میکشم خواب دارم تازه بیدارم میشم حوصله هیچیو هیچکسو ندارم شوهرم بهم نزدیک میشه از خودم دورش میکنم چی بگم والا بعضیا میگن دارو خوب نیست بعضیا میگن معجزه میکنه اصلا بین دوراهی موندم

خواب که صبح اصلا نمیتونم از خواب پاشم بعدشم که بیدار میشم تا شب خمیازه میکشم خواب دارم تازه بیدارم م ...

ببین همین ک با یه نفر حرف بزنی خیلی خوبه 

بعد کسایی ک میگن دارو بده ببخشید ولی احمقن 

حدود صدتا دارو هست که با توجه به حالت دکتر میده

بعد با عوارض جانبی کم 

الان 50 درصد آدما افسردن 

اگه درمان نشی اینجوری بمونی خوبه اون وقت؟ 

اگه بری دکتر یک سال دیگه خوبه خوبی 

ب خودت و شوهرت ظلم نکن زندگی مشارکت زبونم لال خراب میشه