بیخیال باش هرچه سفت بگیری بدتر میشه دیگه بیخیال باش تا دنبالت باشه چون شوهر من اصلا ارزش قائل نیس هیچ کتک هم میزنه مث الان و هرشب جدا جدا میخابیم بیخیال ناراحت نباش عادت کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوس داری با شوهرت آشتی کنی؟؟من وقتایی ک شوهرم مقصر باشه از دستش دلخورم ولی دوس دارم باش آشتی کنم ی لباس باز میپوشم و حسابی ب خودم میرسم ی قر ریزیم میدم انگار معجزه میشع میاد طرفم یا تو خواب خودمو میچسپونم بهش یا پتومو پرت میزنم و لباس باز اونم مثلا میخاد پتو رو بندازه روم هوایی میشه😎
نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
منم با بابای روانیم دعوام شد. کثافت کلی سرم داد زد. دارم پریود میشم.
بیخیال دنیااااااا قرش بده فقط 💃💃💃💃
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
۱۷سالمه چهار ماهه عروسی کردیم و همسایه ننش هستیم و هروز پرش میکنن اونم ۲۹سالشه
چرا اینقد زود جاهاتون جدا کردید ما دعوا کردیم در حد وحشتناکککککککک ولی هیچوقت جا رو جدا نکردیم اشتباه کردی
نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
۱۷سالمه چهار ماهه عروسی کردیم و همسایه ننش هستیم و هروز پرش میکنن اونم ۲۹سالشه
وای چقد بد عزیزم،،،جدانخابید از نظر جنسی وابستش کن الان یکی برام کامنت گذاش که لباس باز میپوشم و فلان،،،توهم همین کارو بکن،،،واسه من الان ی شهر دیگس آقا خره