2777
2789

بچه ها اگه گوشیمو ببرم بیرون ریکاوری کنن هر چی پیام و اینا و عکس و فیلم اینا بوده همش برمیگرده از دو سه سال پیش!؟

کسی بوده انجام بده و برگرده همه چیش!؟

اره برنامه ریکاوری تو بازار نصب کن رو گوشیت بزن 

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا الکی ان!

یبار پاک شدن همینکار کردم عکسا اورد حالا نمیدونم والا

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
حداکثر 3 یا 4 ماه  بعدشم گوشی ریکاوری نمیشه

پس من چیکار کنم ک همه چی گوشیم برگرده!؟اخه یکی بود برده بود چتای خودش و عشقشم برگشته بود تو تلگرام حتی واس همین میگم چون منم میخام همه چی گوشیمو برگردونم حتی عکسایی ک خاطره بودن برامم پاک شدن!

همون لحضه نصب کنی احتمالن بیاره ی مدت میگزره نمیاره من میخام عکسا و چیزای دو سه سال پیش برگرده!

اونا دیگه کلا پاک شدن نمیاره

پس من چیکار کنم ک همه چی گوشیم برگرده!؟اخه یکی بود برده بود چتای خودش و عشقشم برگشته بود تو تلگرام ح ...

گوشی ریکاوری نمیشه چون روت نیست و سیستمی اجازه دسترسی نداری 

ذر نتیجه ریکاوری نمیشه 

تو تل تو پوشه اندروید سیو میشه خیال کرده طرف ریکاوری زده

نگو😭♥️

بازم زنگ‌بزن تعمیرات گوشی بپرس الکی هزینه نکن