2777
2789
عنوان

بو حس نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه تازه استخون دردم داشتم پتومون شسته بودیم بوکنده بوداصلاحس نمیکردم تازنداداشتم گفت

چن وقت بعد درست شدی خودت قرنطینه کردی؟ کسی ازت نگرفت؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
منم عین تو بودم  کرونای خفیفه  خوب میشی

واگیرداره؟ من همه رو دیدم   چندوقت بعد خوبشدی

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
چن وقت بعد درست شدی خودت قرنطینه کردی؟ کسی ازت نگرفت؟

نه معلوم نیست کروناس یان دیروتاحالااینجوری شدم همه هم اومدن خونم 

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
جدن؟ آخه میگن کرونا کلن متوجه نمیشی من بو ادکلن متوجه شدم ولی بقیه بوها اصلنن

کم و زیاد میشه. برا من کلا ی 5_6 ساعت قطع شد. بعدش تا چند روز کم بود ولی مثلا صبح معمولی بود شب قطع میشد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نه معلوم نیست کروناس یان دیروتاحالااینجوری شدم همه هم اومدن خونم 

منم میگم شاید سرماخوردم

منم میگم شاید سرماخوردم

ان شالله که سرماباشه داداشمم رفته تست بده, همچی به جواب اون بستگی داره آخه پیش هم بودیم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
مرسی دکتر😑😑😑 خاک به سرم بچه کوچیک دارم ماسک نزده بودم برم بزنم😔

احتیاط کن من زنگ زدم دکتر گف ک بویایی رو از دست بدی حتی ضعیف بشه کروناس

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید